Alfa Romeo Forum banner
61 - 63 of 63 Posts
U mnie to samo, w obu przypadkach.

W żaden sposób nie wieje, chociaż miech odpadł. Zamienię go również na standardowy element, podoba mi się dźwięk.
Wznowienie tego wątku zmusiło mnie do podążania za tym. Skończyło się na tym, że dostałem nierdzewny kat-back od long life exhausts za około połowę ceny tłumika końcowego. Poprosiłem, aby wyglądał i brzmiał jak najbardziej oryginalnie i jestem bardzo zadowolony z rezultatu. Obecnie unieruchomiony z powodu problemów elektrycznych, czekam na ustalenie, czy to problem z immobilizerem, czy z ECU.

Wskrzeszenie tego wątku zmusiło mnie do podążania za nim. Skończyło się na tym, że dostałem nierdzewny układ wydechowy od Long Life exhausts za około połowę ceny tłumika końcowego. Poprosiłem, żeby wyglądał i brzmiał jak najbardziej oryginalnie i jestem bardzo zadowolony z rezultatu. Obecnie unieruchomiony z powodu problemów elektrycznych, czekam na ustalenie, czy to problem z immobilizerem, czy z ECU.
Nowy tłumik końcowy jest 'wciąż' na mojej liście rzeczy do zrobienia :rolleyes:

.....ale wciąż działa dobrze i nie dmucha, więc będzie musiał poczekać, ponieważ nowe przednie opony będą następną rzeczą, na którą otworzy się mój portfel.

Mam nadzieję, że Twój problem elektryczny zostanie rozwiązany bez większych kosztów.

61 - 63 of 63 Posts