Zobacz, co ten facet sprzedaje na ebayu - Novalty Alfa Romeo Service St: http://www.ebay.co.uk/itm/Novalty-Alfa-Romeo-Service-Stamp-/260968091482?pt=UK_ToysGames_ModelKits_ModelKits_JN&hash=item3cc2e90f5a
... zwłaszcza jeśli miał niski przebiegWyobrażam sobie, że gdybyś sprawdził książkę serwisową, powiedzmy, zarejestrowanego w Wielkiej Brytanii, nowego samochodu z niskim przebiegiem i odkrył pieczątki z warsztatu Alfa w Afryce Południowej, podejrzewałbyś coś nie tak :lol:
Jest w folderze z instrukcją obsługi. Na pewno nie zrobiłoby to żadnej różnicy, gdyby samochód został skradziony.Kiedy miałem problemy we Włoszech w zeszłym roku (z Xsara VTS), byłem zadowolony, że miałem książkę serwisową przy samochodzie, aby pokazać warsztatowi, że pasek rozrządu został wymieniony.Nie mogę uwierzyć, że wiele osób trzymałoby książkę serwisową w samochodzie. Większość ludzi trzymałaby ją na pewno w domu?
Ale co z brakiem V5? Żaden samochód nie będzie wyglądał na autentyczny bez V5, czy jestem naiwny? MÓGŁBYM kupić samochód bez książki serwisowej, ale na pewno nie kupiłbym takiego bez V5Cóż, samochód nadal zostałby skradziony bez książki serwisowej, ale posiadanie ważnej książki serwisowej z samochodem znacznie ułatwia osobie, która go ukradła, sprzedaż samochodu komuś innemu, ponieważ sprawia, że samochód wydaje się znacznie bardziej autentyczny.