Alfa Romeo Forum banner

What browser do you use?

  • Internet explorer 5.X or older

    Votes: 0 0.0%
  • Text based (Lynx, Links, etc...)

    Votes: 0 0.0%
  • Other

    Votes: 0 0.0%
  • I'd vote, but I don't know what you mean by this "browser" :o

    Votes: 0 0.0%

  • Total voters
    27
1 - 13 of 13 Posts

·
Registered
Joined
·
12,386 Posts
Discussion Starter #1
...are you using? :confused:
 

·
Registered
Joined
·
12,386 Posts
Discussion Starter #2
Ups... The poll was supposed to be multchoise and not public :eek:

My bad...
 

·
Registered
Joined
·
12,386 Posts
Discussion Starter #4
These are the things that you have to check on regular basis... :D

And the 3 polls/day speed is heavy on the brain output ;)
 

·
Registered
Joined
·
1,212 Posts
i have to admit, i've just been hooked into firefox over the last few months.. Fab!

J
 

·
Registered
Joined
·
31,304 Posts
Pasi said:
Ups... The poll was supposed to be multchoise and not public :eek:

My bad...
Yeah yeah... right, now he tell us. :rolleyes: :D ;)
 

·
Registered
Joined
·
157 Posts
I use a Mac and since Apple released Safari. All versions of IE and Netscape have taken a back seat. They still come out to play for the odd Internet Banking site but Safari truely is a fantastic bit of software for the power user.
 

·
Registered
Joined
·
4,156 Posts
Why can't we tick more than one box, I'm using several browsers depending on what I'm surfing for and/or checking how different browsers behave with different web scripting technologies? :eek: :p
 

·
Registered
Joined
·
2,193 Posts
Hoygaard said:
Why can't we tick more than one box, I'm using several browsers depending on what I'm surfing for and/or checking how different browsers behave with different web scripting technologies? :eek: :p
Me too! :p Slack, Pasi, just slack! ;)

Simon
 

·
Registered
Joined
·
12,386 Posts
Discussion Starter #12
Because you don't use more than one... you just test the others :mad: :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p
 

·
Registered
Joined
·
7,188 Posts
Currently using Avant browser, but I just started using Firefox yesterday, to see what it is like.

Looks ok, but it seems to use a fair chunk of cpu (60%-80%) whenever I Reply To Thread on this 'ere forum. The Avant browser (or IE) does not seem to use any more cpu on this screen than any other on the forum.

Is anyone else getting this, or is it just me? :confused:
 
1 - 13 of 13 Posts
Top