Alfa Romeo Forum banner

Mito Cloverleaf issues

2693 10
Good afternoon, anyone experiencing the same issues with their Mito Cloverleaf? if so, how have you sorted them out?

Stop/start - this hasn't worked a for well over a year.
over 10mph locking - A passenger can still open the door from the inside once the locking has been activated.

Any ideas?

My Mito Cloverleaf is approaching 3 years old and want to see if it is covered on the dealer warranty.

cheers
1 - 11 of 11 Posts

·
Registered
Joined
·
144 Posts
If you live / work in central London or any Uk city for that matter ; especially at night , this function is essential .

You would not want an unscrupulous ' Yoof ' to oust you at the Traffic Lights and drive off at great speed in your beloved Mito ...... Would You !!!
 

·
Premium Member
Joined
·
4,648 Posts
If you live / work in central London or any Uk city for that matter ; especially at night , this function is essential .

You would not want an unscrupulous ' Yoof ' to oust you at the Traffic Lights and drive off at great speed in your beloved Mito ...... Would You !!!
Then you want an ANTI-abduction system.
 

·
Registered
Joined
·
198 Posts
Stop/start is v. hit and miss. Worked perfectly in my 135, in my Cloverleaf it very rarely engages saying "not available". It's worked once a long time ago during traffic part-way through a long drive, at night, in the cold, lights on and wipers going, heating up.
It also cut in a few days ago, first thing on a "chilly" morning, car not even warmed up yet, it just decided to work out of the blue. Other than that, no luck! It seems to be against all guidance for the system that mine decides to resurrect itself so go figure.

http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-mito/352233-stop-and-start-feature.html
 
1 - 11 of 11 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top