Alfa Romeo Forum banner
1 - 13 of 13 Posts

·
Registered
Joined
·
10 Posts
Discussion Starter · #1 ·
hi everybody,I have my dream alfa 156.can anybody help,i was changing a courtesy light bulb when i blew a fuse.I replaced the fuse .Now my problem is that all my air from the heater control unit goes to the floor.No matter what setting it wont clear my windscreen,it just blows air to the floor,anybody help?
 

·
Registered
Joined
·
13 Posts
have similar prob. in 159 - mostly driver`s side run-outs effected (left hand). reason - one of the two vents. is dead.
before going so deep - double check fuses in charge and run cj`s idea (there is a need for min 3 minutes interval btwn
connecting battery and ignition test)
 

·
Registered
Joined
·
10 Posts
Discussion Starter · #9 ·
hello cj,i tried disconnecting the battery for 1 hour .It didnt do anything.I cant clear fog from my windscreen ,very hard to drive.It was working perfect until the fuse went.I checked fuses below steering wheel they all ok?
 

·
Registered
Joined
·
7,179 Posts
Are there any noises from the heating system actuators when you have the ignition on, it tends to hum and clunk as it sorts itself out?

If there is nothing at all, check the fuses under the wheel and behind the clocks as well as in the engine bay - I dont know which do the job.

Also go back to where you were before and make sure all plugs are secure.
 
1 - 13 of 13 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top