Alfa Romeo Forum banner

1 - 20 of 29 Posts

·
Registered
Joined
·
54,872 Posts
Discussion Starter #1
We're all pretty quick to criticise this place when it runs slowly or not at all.

I'd just like to point out that for the last few weeks I have experienced no problems at all with either speed or accessibility and would therefore presume that all the efforts being put in by Ian and the gang are reaping their rewards. :)


Well done guys and thank you for the stirling job you put in :)

Apart from BF who is just a post wh0re :D :D
 

·
Registered
Joined
·
42,287 Posts
Second that Gibbo, totally satisfied with what I reckon is one of the best motoring sites around. Admit to having visited a few others,IMHO don't hold a candle to AO. No Bull!!
 

·
Registered
Joined
·
15,180 Posts
Yep a big thumbs up to Ian.....:)

Cheer fella for making this board one hell on an addictive site.:)
 

·
Registered
Joined
·
147 Posts
I'm a newbie here and haven't experienced any problems with it. It's always available and loads quickly. It's a fantastic site, but very addictive! :D
 

·
Registered
Joined
·
2,485 Posts
Yep, it's definitely been much quicker for me over maybe the last week or ten days. I know how much hassle it can be, and it's definitely appreciated. :D
 
W

·
Guest
Joined
·
0 Posts
I was thinking the same the other day...no time outs or other problems recently, wahey! Well done Ian and Hans ;)

wrinx
 

·
Administrator
Joined
·
46,117 Posts
Bunch of suck ups :p

I agree :eek:
 

·
Registered
Joined
·
16,710 Posts
I too have not had any glitches :)
 

·
Premium Member
Joined
·
38,310 Posts
I have had glitches happening on the forum, but still go on... :D

:cool:
 
1 - 20 of 29 Posts
Top