Alfa Romeo Forum banner

1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #1
I've got a 59 plate 159 Ti sportswagon (2.0 TDi) and my HTC Desire worked perfectly with it for the first 18months. Since then I can only get the phone to pair with the car if I DON'T down load the phone book. I've had it back to the garage many times and they have supposedly upgraded/reloaded the Blue&me software several times. I've also now had 2 replacement phones and still it won't work, the phone will however work perfectly with the Mito & Giulietta that I've had on courtesy.

I asked the the garage if they could put the Blue&me software from the Mito on to my car but they said this is not possible, does anybody know if this is correct ? I assumed the software would be common to all Blue&me systems.

Is anybody using any smartphone successfully with a 159 ? If you are please could you tell me what make and model is it ?

Regards

Andrew
 

·
Registered
Joined
·
30,126 Posts
Garage talking through its arse.

See the ICE & Blue & Me lounge;)
 

·
Registered
Joined
·
7,179 Posts
No issues at all with various blackberries and iphone4

Delete the user pairing, disconnect the battery ane re pair it.
 

·
Registered
Joined
·
238 Posts
I had issues with my Desire on Orange. A custom ROM fixed it, but it still took several attempts to get the pairing right.
 

·
Registered
Joined
·
282 Posts
My Wildfire and Desire work with no problems, Expect when im telling the Ti off and she will randomly call ppl then.
 

·
Registered
Joined
·
873 Posts
My iPhone 4 works fine with Blue & Me although the stereo won't play music from it. Had to re-pair the phone somehow but used the fold out card that came with the book pack to do it.

I'm NOT GOOD with electronic gizmos but it wasn't that hard and it worked at the first attempt. Suggest there are either user issues at the garage you're using or some other fault somewhere else in the system.

Our 159 is a 10 plate so similar age to yours.
 

·
Registered
Joined
·
387 Posts
If they updated it with the latest software then they cant change it back.

Maybe the software update is what caused it to stopped working.
 
1 - 8 of 8 Posts
Top