Alfa Romeo Forum banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
174 Posts
Discussion Starter #1 (Edited)
Hi there,

I know this has been covered a million times, but still can't fix it

engine cuts out at junctions/ roundabouts etc.

happens completely intermittently:

engine hot&cold long drives and short drives.

can't seem to find a pattern to this problem, so that i can diagnose it.

changed MAF a few weeks ago reset ecu correctly i think, but so many different views on how to do this.
Also cleaned throttle body and reset ecu again, better initial idle, but again after a few miles of town driving idle cuts out again but only sometimes, no pattern again.

just had emmissions checked and all readings are good, so cat, co2 and lambda signals all reading correct if this helps.

this is really getting on my nerves now.

Any ideas what can cause cutting out intermittently please

cheers

richard
 

·
Registered
Joined
·
56 Posts
Hi,

I have an article from car mechanics which cover a 4 page diagnostic feature on the 2.5 lt V6 engine. There might be some useful info, I could e-mail a pdf version to you if you like?
 

·
Registered
Joined
·
3,263 Posts
My car still does this but it's only when the fuel gauge is playing up (but isn't out of petrol), some sort of fuel warning maybe?
 

·
Registered
Joined
·
174 Posts
Discussion Starter #6
Hey Tom,

Yes recieved the pdf file, many thanks

looks interesting, and will read at work tomorrow, hopefully some things to check now

thanks again

cheers
 
1 - 6 of 6 Posts
Top