Alfa Romeo Forum banner

workinghelp

  1. cylinders 2 and 3 not working..HELP

    Alfa 147, 156 & GT
    So for 4 months i'm having a problem that NOBODY can solve. Cylinders 2 and 3 are not firing up. I changed the spark plugs, coils, ECU and boardcomputer, injectors, and changed the lambda sensor today, cause the diagnostics showed an error on the last lambda sensor. All the mechanics are now...
  2. Both Front 156 Heated Seats not working-Help?

    Alfa 147, 156 & GT
    Hello guys, Both of my heated front seats aren't working. When the switches are pressed on either seat, the red LED comes on, but no heat! Seeing that winter is coming up, I would love a warm bum! The fuse in the dash is fine for the seats, proved by the electric lumbar support working. This...
  3. Central Locking Not Working..Help

    Alfa GTV & 916 Spider
    This morning when i woke up and it was frosty....when i tried to use my remote central locking device it opened and locked. It done this a few times so i had to unlock it and quickly open the door before it locked again. I then tried to open the passenger door and it wouldnt open...... Now im at...
  4. high speed not working......help

    Alfa 147, 156 & GT
    Hi. I was out and about today and when i pulled in the petrol station i noticed that my pipe had burst and the water was coming out. I checked the temperature and it was at 105c and the fan didnt kick in and thats why the pipe burst. I got home and i tried alfadiag to see if the high speed...
  5. Fuel Guage level not working.Help Please!

    Alfa 147, 156 & GT
    Hi,I put half a tank of petrol in the car the other day and when I turned the car back on the fuel guage needle didnt rise above the 1st little bar from empty. It should have gone up to the half full level,but instead it is hovering between empty and the first bar level.In the space of about 10...
Top