Alfa Romeo Forum banner
shutdown
1-12 of 16 Results
  1. Alfa 147, 156 & GT
    Hi, Can anybody advise what the mechanical noise is that occurs maybe a minute after an alfa 147 is stopped? Some kind of check? Purge?
  2. Alfa 147, 156 & GT
    Hi there, Model AR 147, 1.6 twin spark 2002. Manual. First day of cold weather this year. Temperature -7 degrees (20 fahrenheit). Car was outside. I turn on the engine to let it heat. From the beginning there was no hot air coming from air-con and even after 10 minutes of engine running...
  3. Alfa 164 & 166
    First time reaching out to the 166 forum, I'm really hoping someone can shed some light on my problem... I've been driving the 166 (3.0) everyday for work over the last 2 weeks but I ran into some trouble on Thursday evening. While driving on the motorway in very heavy rain I had a misfire at...
  4. Alfa MiTo
    I went to the shops (yesterday) in my Mito and all was OK. When I tried to start the car again, clunk like a dead battery, every possible warning, ABS, EBD, steering, airbags, fuel cut-off, etc. I charged the battery overnight and checked - its full. But still the same as above. It won't...
  5. Alfa Giulietta
    Getting close to ordering a new Giulietta, hapefully in the next week or so after an extended testdrive arrange from next week. Anyone know if the Alfa factory shuts down for the summer like a lot of Europe? Suspect it may add a month to the wait which is annoying!
  6. Alfa 147, 156 & GT
    Hi. Driving home from work as usual in my 2004 156 1.9jtd 16v. 1st gear, 2nd gear, 3rd gear and then shutdown!! Turned over ok on the key but would not fire. After extensive diagnostic checks, my mechanic discovered that the injectors were not pulsing - no electrical signal. He searched in vain...
  7. Northern Ireland
    Hi all you Alfa experts. I need your help. Have any of you ever encountered the following:- driving along as normal when the engine just stopped. Turned over ok on the key but would not fire at all. After extensive investigation and diagnostics, it turns out that there is no signal between the...
  8. Alfa 164 & 166
    Hi, I have got an AR 166 2.5 V6 from 2000. Last week the ICS just shutdown, when I was driving. Could not control the aircondition, no radio, nothing. I thought it might be a loose wire, but nothing. After removing and inserting the relevant junction, I got the ICS up and running again...
  9. North East
    Mate of mine had his car booked into BMC tomorrow for some work and has just received a message from Gary (the owner i think) to say 'We will be unable to carry out the work on your car tomorrow as we have CLOSED DOWN' !!???:eek: Anyone got a contact number for Jus to check out whats going on?
  10. Alfa 147, 156 & GT
    Help !!! All systems off line. Why is it that my Speedo, Tacho, Petrol Gauge and lord knows what else have stopped working? I've checked all the fuses even though the owners manual doesn't list these services as having a fuse rating. The car still runs, but it's a dodgy situation. I've...
  11. Alfa 147, 156 & GT
    Hi all, Well, Just coming up to 30K km and just when I thought everything was running nice and smooth........ She wouldn't start this morning. Assitance arrived and jump started her. But halfway to work all the system errors under the sun started to appear: ABS ASR VDC etc. Then the speedo and...
  12. Alfa 33, Sud & Sprint
    Greetings, fellow alfa lovers, I own a '92 33 16v. I love the car, it's fabulous, with lots of power, great handling, etc. But I've had some trouble... I bought the car last year, and the dealer told that the cambelts had been changed... Total nonsense... A few months ago they broke... Luckily...
1-12 of 16 Results
Top