Alfa Romeo Forum banner
p1151

Discussions Showcase Albums Media Media Comments Tags Marketplace

1-8 of 8 Results
  1. Alfa 147, 156 & GT
    Hi All P0352- Coil 2 no signal P1151-Lamda 2 Signal upstream(plausibility) I have been slowly going through the motions of finding a solution for my 2004 156 2.0 JTS, I have owned a couple of the earlier TS alfas so am familiar with chasing faults around them. I bought the car it had not been...
  2. Alfa 147, 156 & GT
    Just a quick one guys, I've got a 2004 156 JTS, 2.0. I've recently experienced the common MCSF message and had the codes read. There's 2 error codes that came back, P1151 Lack of H02S21, switch sensor indicates lean & P2240 Bank 2 Sensor 1. I'm going to replace the Lambda Sensor, but just to...
  3. Alfa 147, 156 & GT
    Hi all, I’ve just swapped my 156 1.9JTD Sportwagon for a 2004 156 2.0 JTS ( I say swapped, a snapped cam belt forced the decision upon me) so anyway, I bought the JTS privately, so no warranty etc, and was an extremely happy bunny on day 1. On day 2 however I nearly had a heart attack when I was...
  4. Alfa 147, 156 & GT
    I just got my second GT yesterday and our 6th Alfa. The previous owner said before it was serviced it had an error message come on but had been fine since being serviced. (I presume the garage reset it?) When driving it home, as he warned, the message came back up: Motor Control System Failure...
  5. Alfa 147, 156 & GT
    Hi, Car started giving problems in January with P0150 O2 sensor bank 2 sensor 1 error. This was replaced by alfa independent specialist. 2 weeks later problem back with P0150 but also P1151 HO2521 switch. Car went back in and they said they had fixed the problem and that if the error was to...
  6. Alfa 147, 156 & GT
    As mentioned in a previous post this is my first Alfa and I have had numerous problems with it, some of which I have rectified or had repaired. I am now left with Multiple 'Engine Management Failure - Go To Dealer' messages when i start up and within the first 2-3 minutes of driving. The yellow...
  7. Alfa 147, 156 & GT
    Hello, Ross156 that the good'o MCSF, I checked it for him today and it had the following codes: P0156, P0159 & P1151 stored, see attached pic for a screen shot, I cleared the fault then we went for a little spin :thumbs: Ross156 thought that the car was happier to be rev'd and had more vum at...
  8. Alfa 147, 156 & GT
    Hi Guys, I recently purchased a 156 2.0 JTS Lusso and have developed a fault. The fault code is P1151 "Lack of H02S21, switch sensor indicates lean". Does anyone know how to rectify this problem? :confused: Cheers!
1-8 of 8 Results
Top