Alfa Romeo Forum banner

batt

  1. Alfa GTV & 916 Spider
    hi guys basically my car had been under shelter over winter my mate had put batt on charge etc what i noticed was that i couldnt lock or unlock the car meaning when i stuck the key in the ignition it just set the alarm of and i couldnt turn it off ie by using the key fob i replaced battery in...
  2. Alfa GTV & 916 Spider
    Hey guys i tryed to open my 2000 spider with the fob yesterday moring and nothing, then i got 4 short random beeps like i had unlocked it??? When i finaly got in, a red light came on left hand side of dash (above the flur cap release button) the one that flashes when the alarm is on whats goin...
  3. Alfa 147, 156 & GT
    Just been to look at one, the garage gave me the old, boot lids been open and we havent started it for a couple of weeks, so its flat. The ABS light didnt seem to go off when it was running, but the bloke reckoned it had a new battery recently. Does anyone have experience of this? I've had a...
  4. Alfa 147, 156 & GT
    Hi I have the following probs with my 156 alfa, which is cause great distress. MOT is also due so would like to try and sort these probs out myself: 1/ Rear tail lights stay on all the time and drains batt. 2/ One rear tail/brake light is very dim (other side is ok). 3/ Both front side...
  5. Alfa 147, 156 & GT
    anyone else have problems with the digital climate after restting the battery? First time i done it the blower would only blow cold. then next time it would only blow hot. is there a reset procedure on the digital climate? thanks all
  6. Alfa 155
    Hi , why does my 155 v6 battery keep going flat after a few days of standing ? if you take off the neg lead its ok .. but when replacing it then there a funny clicking noise from the glove box . is it the i c u box reloading itself or something else ? After about 5 mins the noise stops ...
  7. Alfa 155
    mornin all,ive got a 95 155,if i leave it for 2/3 days the battery goes flat,ive put a new battery on,still the same,there is no sign of discharge and the alt is charging well,boot and glovebox lights arnt staying on,any ideas?
Top