Alfa Romeo Forum banner

Search results

1-8 of 8 Results
Advanced Search
  1. Electrical glitch or something more serious?

    Alfa 147, 156 & GT
    So just a normal case of Alfa electronics working as they should then! 😂
  2. Electrical glitch or something more serious?

    Alfa 147, 156 & GT
    Thanks for the reply, I’ll have a look at the battery/wiring when I get a chance later in the day 👍🏻
  3. Electrical glitch or something more serious?

    Alfa 147, 156 & GT
    Hi all, As I turned my 156 on this morning the centre console screen lit up and beeping with the “abs failure” warning light then the “EDB system failure warning light.” Both the warnings then disappeared after a few seconds. I then turned the car off and on again for the system to run the...
  4. Alfa 156 2.5 v6 running temperatures

    Alfa 147, 156 & GT
    T yep it definitely has a yo-yo effect in traffic that’s for sure! 😂 The fan is doing its job and yeah I believe the 156 is a real time gauge and hense it’s never in the same spot! Thanks for the reply 😀👍🏻
  5. Alfa 156 2.5 v6 running temperatures

    Alfa 147, 156 & GT
    The fan does cool it down just takes a little longer than normal due to the ridiculous weather we are having! Thank for the reply :)
  6. Alfa 156 2.5 v6 running temperatures

    Alfa 147, 156 & GT
    Hi all, Just wondering what everyone’s Alfa V6’s run at in warm weather? In Australia we are in the middle of a 40 degreeC week and the 156 has been running a little above 90 and once the fan kicks it drops to dead on 90 or just below. Is this normal or should it be running at the 85-88...
  7. Help, constant beep from parking sensors Alfa 156

    Alfa 147, 156 & GT
    Yeah I believe it was an option, but not many people opted for them I don't think! I'm only the second owner of the car after an older fellow owned it from the showroom til last year, he went with all the optional extras which you don't normally see on non-GTA 156 saloons. Thanks, Caleb
  8. Help, constant beep from parking sensors Alfa 156

    Alfa 147, 156 & GT
    Hi, When i put the car into reverse there is a constant and loud beep from the parking sensors, when in fact i'm not close to hitting anything. Are the sensors broken and need replacing? Thanks
1-8 of 8 Results
Top