Alfa Romeo Forum banner

Search results

1-8 of 8 Results
Advanced Search
  1. Engine starting and running badly with low fuel?

    Alfa 147, 156 & GT
    Fair enough.......will check again. Thanks
  2. Engine starting and running badly with low fuel?

    Alfa 147, 156 & GT
    Thanks for your response. Going to replace the pump tomorrow and see how it goes. Once I remove the pump from the tank will I be able to check and maybe clean it out? Cheers
  3. Engine starting and running badly with low fuel?

    Alfa 147, 156 & GT
    Well just to update, looks like the GT JTS doesn't have a serviceable filter.....šŸ˜• Just the in-tank sender then..
  4. Smelly Start when warm.....

    Alfa 147, 156 & GT
    I will check the spark plugs again. Since I replaced the Crank sensor she feels brand new. Cheers
  5. Smelly Start when warm.....

    Alfa 147, 156 & GT
    No error codes or indications. Wouldn't the O2 sensors give an error?
  6. Hello everyone.......

    Introduce Yourself
    On a serious note. This site has saved me many times. Very thorough and informative. I have posted a question about my GT issues on the tech board. Cheers
  7. Smelly Start when warm.....

    Alfa 147, 156 & GT
    Hi, This is my first post on this amazing site although I have used it many times to assist me with the tiresome ownership of an Alfa Romeo. GT in my case, 2004 JTS. I originally bought a bit of a dog although the service history did stack up. 75,000 miles OTC, backed up too. I have done and...
  8. Hello everyone.......

    Introduce Yourself
    LOVE Lebanese food and can rustle up quite a few dishes. I travel as much as possiblešŸŒž I once rode my motorbike across Europe in 7 days sleeping in a tent. I use the gym 8-9 times a week. Ex Olympic sky diver. I can hold my breath for 13.69 mins...:wink_org: Thanks for stopping...
1-8 of 8 Results
Top