ABS and VDC errors - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
United Arab Emirates All events and potential meets in UAE

 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 2 Old 26-02-14 Thread Starter
Status: -
Newbie
 
Join Date: Feb 2014
Location: United Arab Emirates
County: Dubayy
Posts: 2

Member car:

147

Hmmm ABS and VDC errors

Hi I'm new to this forum and recently bought a 147 selespeed, during the morning as the engine starts there's no errors whatsoever but as the engine runs longer and heats up the ABS and VDC errors starts appearing. A friend suggested that the sensors for the said systems might be faulty and needs replacement.
Also there are times (seldom) when the selespeed error flashes which limits the gears from 1/2/R and disappears when the engine is restarted.
Any suggestions? All help is appreciated
mic24 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: -
AO Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: United Arab Emirates
County: Abu Zaby
Posts: 77
Sometimes, it is a simple thing. Check battery and have them clean the injectors. Also coil
krackpot is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > International Lounges > World Alfa Clubs, Communities & Events > United Arab Emirates

Tags
abs , errors , vdc

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome