Lambda Sensor question - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Tuning & Upgrades Discuss performance enhancements for your Alfa Romeo

 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 1 Old 27-08-15 Thread Starter
Status: Working Hard On 156 Veloce 3.0 Turbo Project
AO Silver Member
 
mirlock's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: United Kingdom
County: Northamptonshire
Posts: 1,309
Lambda Sensor question

Got a question

Whats the best action to take with the 4 lambda's .

front 2 are connected as normal ( cats removed ) but with the rear im wondering if i will have problems as the pipes turn to single from the turbo then back to twin pipes for the rear cat's

Will this confuse the ecu

Recap
Car is 156 v6
Both banks joining to 1 pipe after front lambda's to go through turbo then splits back into 2 pipes just before rear cats
Attached Images
File Type: jpg question on pipes.JPG (125.2 KB, 9 views)
mirlock is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Tuning & Upgrades

Tags
lambda , question , sensor

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome