koni fsd problem? - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Tuning & Upgrades Discuss performance enhancements for your Alfa Romeo

 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 4 Old 07-08-13 Thread Starter
Status: 191bhp n 336ft torque :)
AO Member
 
rick_1.7_16v's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: United Kingdom
County: Hampshire
Posts: 932

Member car:

1562.4jtd

koni fsd problem?

over the last week i been fitting 2nd koni fsd with new eibach springs.
come trough a few problems with bolts, nuts as u all know.
today i manage to finish the car and was looking forward to a nice test ride only to find out that the front left dumper did this see pic. toke all out again only to find that 'little metal round thing' that stops the mount, is not doing much .
have rang Koni uk and they cant do nothing, will try alfa shop tomorrow, but does any1 have any ideas or that metal ring thing that i could buy
try a few local garages and they havent got anything spare like that, that would fit

thanks

rick
Attached Images
File Type: jpg koni dumper.jpg (60.0 KB, 35 views)

rick_1.7_16v is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: The Rosso twins are here!
AO Silver Member
 
edraven71's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: United Kingdom
County: Tyne and Wear
Posts: 3,851
Garage
Front shock upper mount, 3rd item down.
Alfa Romeo 156 Shock mounts/parts
edraven71 is offline  
(Post Link) post #3 of 4 Old 09-08-13 Thread Starter
Status: 191bhp n 336ft torque :)
AO Member
 
rick_1.7_16v's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: United Kingdom
County: Hampshire
Posts: 932

Member car:

1562.4jtd

Thanks for that, buy it doesnt show me the bit i need. i my have found one ring just hope is the right size.
will have ago at it tomorrow

cheers
rick_1.7_16v is offline  
gibot123
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by edraven71 View Post
Front shock upper mount, 3rd item down.
Alfa Romeo 156 Shock mounts/parts
That looks like the strut top plate is missing the bit below the bush in the diag.
And it looks like its pushed the turret up and out of shape. Or is it just me.
 
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Tuning & Upgrades

Tags
fsd , koni , problem

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome