ecu remap west mids which is best???? - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Tuning & Upgrades Discuss performance enhancements for your Alfa Romeo

 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 13 Old 17-12-12 Thread Starter
Status: -
AO Member
 
snipes99's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: United Kingdom
County: West Midlands
Posts: 223

Member car:

gtvcup no 70

ecu remap west mids which is best????

hi folks does anyone know which is the best place to go for remapping my gtv v6
snipes99 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: pothole avoidance score - 9 out of 10
AO Silver Member
 
Laptop_Matt's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: United Kingdom
County: Derbyshire
Posts: 3,047
Garage
Alfatune
Laptop_Matt is offline  
(Post Link) post #3 of 13 Old 17-12-12 Thread Starter
Status: -
AO Member
 
snipes99's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: United Kingdom
County: West Midlands
Posts: 223

Member car:

gtvcup no 70

hi thanks but dont think thats in the mids
snipes99 is offline  
Status: Powered by coal and steam
AO Gold Member
 
EVEL's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: England
County: West Midlands
Posts: 9,808

Member car:

alph a ramayo

Not a clue for remaps

Maybe the chaps at simplyalfas could point you in the right direction


Cup Nļ70 isnt that Happymans old one
EVEL is offline  
(Post Link) post #5 of 13 Old 17-12-12 Thread Starter
Status: -
AO Member
 
snipes99's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: United Kingdom
County: West Midlands
Posts: 223

Member car:

gtvcup no 70

happy mans was he from aberdeen
snipes99 is offline  
Status: Powered by coal and steam
AO Gold Member
 
EVEL's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: England
County: West Midlands
Posts: 9,808

Member car:

alph a ramayo

No Liverpool area
EVEL is offline  
Status: -
AO Silver Member
 
scottyf's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: United Kingdom
County: West Midlands
Posts: 5,225

Member car:

Alfa 166

I wouldn't mind knowing this also for my car.
scottyf is offline  
Status: Skunk'd...
Club Member
Membro Medio
 
Clogz's Avatar
 
Club Member Number: 1405
Join Date: Sep 2010
Location: United Kingdom
County: West Yorkshire
Posts: 929
There are Alfatune licencees all over the UK. Just check with AlfaTuner where your nearest location is.
Clogz is offline  
Status: Powered by coal and steam
AO Gold Member
 
EVEL's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: England
County: West Midlands
Posts: 9,808

Member car:

alph a ramayo

Wrong one

HM's was №120
EVEL is offline  
(Post Link) post #10 of 13 Old 17-12-12 Thread Starter
Status: -
AO Member
 
snipes99's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: United Kingdom
County: West Midlands
Posts: 223

Member car:

gtvcup no 70

hi performance torque based in wombourne go on tinternet
snipes99 is offline  
Status: Its not a car its a tax on love
AO Member
 
johnnystealth's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: United Kingdom
County: West Yorkshire
Posts: 480
Hi - universally regarded as the best, and most reliable on the V6 (I have it myself) is the Alfatune one, but you dont have to go there to get one.... Just find a garage on friendly terms with Gus at Allfatune. They will take out yr ECU and send it to him, who will send it back. I use Roger at Peak Alfa (google it) - not quite West Mids but not a million miles either. Certainly worth the journey to deal with someone who really knows his stuff and is a gent to deal with to boot
johnnystealth is offline  
Status: blue
Club Member
Membro Medio
 
Club Member Number: 1019
Join Date: Oct 2007
Location: United Kingdom
County: West Midlands
Posts: 5,287
Garage

Member car:

Giulia

Quote:
Originally Posted by snipes99 View Post
hi performance torque based in wombourne go on tinternet
They did my A3TDi. I was impressed (but then I'm easily impressed). When I was there a bloke with a GT diesel wanted it tuned. They refused to do it because it wasn't running right. Bit of a wasted journey for him, but then I think I'd be happier for them not to do it if there was something wrong with my car rather than them tune it.

I have no experience of any other tuners, but if I was I'd ring Gus because his reputation on here is second to none.
andypj is offline  
Status: Not Stock
AO Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Singapore
County: -
Posts: 853
Any idea what kind of numbers is Gus' tune pushing out for stock standard 3.2 v6?
Saabretooth is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Tuning & Upgrades

Tags
ecu , mids , remap , west

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome