E Bay Problems. - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
The Technology Section A place to discuss technology & gadgets.

 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 8 Old 23-08-13 Thread Starter
Status: Constantly Nagging Lincolnshire Members !
Regional Support
For Lincolnshire - AOL
 
Nige005's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Boston, Lincs
Posts: 16,303
E Bay Problems.

Anyone else having trouble getting on to the site ?

Followed a few Links from here on AO and some worked and some didn't.

Tried to sign in and it comes back with UN/PW errors even though I know that they are correct.
Nige005 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: Misunderstood by many....
AO Platinum Member
 
n13roy's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: South Wales
Posts: 28,482

Member car:

147 JTDm Ti

Yes, I've had exactly the same problem earlier, I can get in now, but its not letting me do anything else at the moment, looks like the site is having technical problems........
n13roy is offline  
(Post Link) post #3 of 8 Old 23-08-13 Thread Starter
Status: Constantly Nagging Lincolnshire Members !
Regional Support
For Lincolnshire - AOL
 
Nige005's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Boston, Lincs
Posts: 16,303
Quote:
Originally Posted by n13roy View Post
Yes, I've had exactly the same problem earlier, I can get in now, but its not letting me do anything else at the moment, looks like the site is having technical problems........
Thanks a lot, I was getting paranoid in case someone had hacked the account and spent all my money - all 12 Pence of it !!
Nige005 is offline  
Status: Looking for fresh alloys
AO Member
 
Loudandproud205's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: United Kingdom
County: Lincolnshire
Posts: 55
I have been having issues on my mobile pc has some bits missing as they say some bits are having work done.
Loudandproud205 is offline  
(Post Link) post #5 of 8 Old 23-08-13 Thread Starter
Status: Constantly Nagging Lincolnshire Members !
Regional Support
For Lincolnshire - AOL
 
Nige005's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Boston, Lincs
Posts: 16,303
Quote:
Originally Posted by Loudandproud205 View Post
I have been having issues on my mobile pc has some bits missing as they say some bits are having work done.
Can't even get into my account as it says UN and/or PW are incorrect.
Nige005 is offline  
Status: Breraless :(
AO Platinum Member
 
Squadrone Rosso's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: United Kingdom
County: Neath Port Talbot
Posts: 30,126
Posted on FB, site is partially down for maintenance.
Squadrone Rosso is offline  
Status: TJR Valeting
AO Silver Member
 
Tommywho156's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: United Kingdom
County: Leicestershire
Posts: 2,263
Quote:
Originally Posted by Squadrone Rosso View Post
Posted on FB, site is partially down for maintenance.
Just seen this myself.
Tommywho156 is offline  
(Post Link) post #8 of 8 Old 23-08-13 Thread Starter
Status: Constantly Nagging Lincolnshire Members !
Regional Support
For Lincolnshire - AOL
 
Nige005's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Boston, Lincs
Posts: 16,303
All seems well again.

Thanks for your replies.
Nige005 is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > Misc Lounges > Community Discussions > The Technology Section

Tags
bay , problems

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome