New Thread not posted - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
The AO Bug Lounge
Find an image missing? A page you cannot access? Post it here.

 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 6 Old 04-04-16 Thread Starter
Status: Giulietta 1.4T 170cv (Petrol)
AO Member
 
Join Date: Mar 2016
County: -
Posts: 19
New Thread not posted

Hi,

I submited a new thread yesterday, about exhaust options for a Giulietta.

There was a msg saying that the post will be checked by de moderators, but its been a day already and I cant see the new thread. Is this normal and I just need to wait a little longer?

rs
Matias
mato_giu is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: Spider's asleepforwinter
testing
 
Admin_Support's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: united kingdom
County: Canada
Posts: 2,173
Garage

Member car:

Spider/GTA/

Hey there,

The reason why your post is in moderation is because you have posted links.
These are often seen as Spam posts, especially when done by new members.

Once you have created more posts on the forum, you will be able to post links without moderation.

As of right now, you'll have to wait for the mod team to approve it.

Thank you for you patience,

Richard.
Admin_Support is offline  
(Post Link) post #3 of 6 Old 05-04-16 Thread Starter
Status: Giulietta 1.4T 170cv (Petrol)
AO Member
 
Join Date: Mar 2016
County: -
Posts: 19
Quote:
Originally Posted by Admin_Support View Post
Hey there,

The reason why your post is in moderation is because you have posted links.
These are often seen as Spam posts, especially when done by new members.

Once you have created more posts on the forum, you will be able to post links without moderation.

As of right now, you'll have to wait for the mod team to approve it.

Thank you for you patience,

Richard.
Ok thanks, I thought the post was lost in the internet!

mato_giu is offline  
Status: Devoid of gorm
Global Mod Team
 
Halibut's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Germany & Belgium
Posts: 7,558
Garage
Hi Matias, thanks for raising this. I have approved your thread. I hope you get some useful feedback.
Halibut is offline  
(Post Link) post #5 of 6 Old 11-04-16 Thread Starter
Status: Giulietta 1.4T 170cv (Petrol)
AO Member
 
Join Date: Mar 2016
County: -
Posts: 19
Great thanks!
mato_giu is offline  
Status: Spider's asleepforwinter
testing
 
Admin_Support's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: united kingdom
County: Canada
Posts: 2,173
Garage

Member car:

Spider/GTA/

I'm glad everything is sorted out.
Let us know if there is anything else we can assist with.

Richard.
Admin_Support is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Official AO Problem Discussion Forum > Submit Your Questions / Bugs > The AO Bug Lounge

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome