Snow broke AO for me - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
The AO Bug Lounge
Find an image missing? A page you cannot access? Post it here.

 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 10 Old 04-12-15 Thread Starter
Status: -
AO Gold Member
 
Join Date: Nov 2002
Location: Canada
Posts: 6,206

Member car:

1973 Spider 2000

Snow broke AO for me

Turning the snow on, also turned off my ability to adjust my profile settings. I'm stuck in dark mode. I posted about it on the snow thread and included more details, but thought I'd better put a notice here as well. Besides the aesthetic issue and the lack of control, the snow is taxing my pretty powerful computer like nothing else ever has, including processor intensive video editing. The fan is whirring like crazy without stopping. If I can't go back to a snowless screen, I doubt I'll be around until spring thaw, as I can't afford to burn out my system on what are supposed to be light-hearted, happy graphics.
Toronto Spider is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: Devoid of gorm
Global Mod Team
 
Halibut's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Germany & Belgium
Posts: 7,558
Garage
Hi TS, I have tried to change your skin back to Classic II. Can you see if that has sorted your problem?
Halibut is offline  
(Post Link) post #3 of 10 Old 04-12-15 Thread Starter
Status: -
AO Gold Member
 
Join Date: Nov 2002
Location: Canada
Posts: 6,206

Member car:

1973 Spider 2000

As of the moment, I'm seeing a dark theme (white text on black/dark grey). But there is no snow.
Toronto Spider is offline  
(Post Link) post #4 of 10 Old 04-12-15 Thread Starter
Status: -
AO Gold Member
 
Join Date: Nov 2002
Location: Canada
Posts: 6,206

Member car:

1973 Spider 2000

Okay, I was able to manually change the theme, and now am back to black on white. Yeah! Thanks for getting me over the hump.
Toronto Spider is offline  
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,231
Garage
Just an FYI, the Full Dark skin is now available with or without snow:

Snow.jpg
David P is offline  
Status: I used to be Red now I'm Blue
Club Member
Membro Medio
 
PapaSmurf's Avatar
 
Club Member Number: 1451
Join Date: Feb 2011
Location: Perth & Kinross, UK
County: Perth and Kinross
Posts: 4,507
Garage

Member car:

Stelvio Milano

I don't know what changes you made to the skin but with the snow I also get adverts which I don't get with the non snow skin.
PapaSmurf is offline  
Status: Spider's asleepforwinter
testing
 
Admin_Support's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: united kingdom
County: Canada
Posts: 2,173
Garage

Member car:

Spider/GTA/

If you are seeing adverts while logged in that you shouldn't please take a screen shot, copy the url of the ad, and post both to us.

Kevin
Admin_Support is offline  
Status: I used to be Red now I'm Blue
Club Member
Membro Medio
 
PapaSmurf's Avatar
 
Club Member Number: 1451
Join Date: Feb 2011
Location: Perth & Kinross, UK
County: Perth and Kinross
Posts: 4,507
Garage

Member car:

Stelvio Milano

The ads appear at the top & bottom of the page

url=http://aax-eu.amazon-adsystem.com/s/click?d=forester-did&ex-fargs=%3Fi%3Dlsjq61i3MAYutmbBBNHkTw%26e%3DadBackgr oundClick%26a%3D3290852433998%26c%3D2681835253628% 26s%3Dpda&ex-fch=416719&rd=https%3A%2F%2Fwww.amazon.co.uk%2Fdp% 2FB00006FDOT%3Fme%3DA3P5ROKL5A1OLE&cb=144951412761 7]University Games Chicken Charades: Amazon.co.uk: Toys & Games
PapaSmurf is offline  
Status: Spider's asleepforwinter
testing
 
Admin_Support's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: united kingdom
County: Canada
Posts: 2,173
Garage

Member car:

Spider/GTA/

Hi there,
Thanks for the URL, please tell me the device you are using and I will send it in

-Marie
Admin_Support is offline  
Status: I used to be Red now I'm Blue
Club Member
Membro Medio
 
PapaSmurf's Avatar
 
Club Member Number: 1451
Join Date: Feb 2011
Location: Perth & Kinross, UK
County: Perth and Kinross
Posts: 4,507
Garage

Member car:

Stelvio Milano

Windows 10 with Edge.
PapaSmurf is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Official AO Problem Discussion Forum > Submit Your Questions / Bugs > The AO Bug Lounge

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome