no log in - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
The AO Bug Lounge
Find an image missing? A page you cannot access? Post it here.

 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 9 Old 08-11-15 Thread Starter
Status: -
Global Mod Team
 
paul.o's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: United Kingdom
County: Lancashire
Posts: 4,792

Member car:

Alfa GT 2.0JTS

no log in

Today at 09.20am 08.11.15


Google Chrome could not load the web page because The site for Alfa Romeo Owners took too long to respond. The website may be down or you may be experiencing issues with your Internet connection.
paul.o is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
(Post Link) post #2 of 9 Old 08-11-15 Thread Starter
Status: -
Global Mod Team
 
paul.o's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: United Kingdom
County: Lancashire
Posts: 4,792

Member car:

Alfa GT 2.0JTS

And again at 11.20 am
paul.o is online now  
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,178
Garage
I've also been getting something similar on & off the last 2 days. This from 14:25 GMT on the 8/11/2015

IE11:

This page cant be displayed 14.25 8 Nov 2015.jpg This page cant be displayed source code.jpg


Chrome:

This page cant be displayed 14.25 8 Nov 2015 Chrome.jpg
David P is offline  
(Post Link) post #4 of 9 Old 08-11-15 Thread Starter
Status: -
Global Mod Team
 
paul.o's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: United Kingdom
County: Lancashire
Posts: 4,792

Member car:

Alfa GT 2.0JTS

And again 19.35

This web page is not available

ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
paul.o is online now  
(Post Link) post #5 of 9 Old 08-11-15 Thread Starter
Status: -
Global Mod Team
 
paul.o's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: United Kingdom
County: Lancashire
Posts: 4,792

Member car:

Alfa GT 2.0JTS

The sites a mess can't log in or it times out when choosing a thread.

Will give a rest until tomorrow, that's if it post this.
paul.o is online now  
Status: Spider's asleepforwinter
testing
 
Admin_Support's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: united kingdom
County: Canada
Posts: 2,173
Garage

Member car:

Spider/GTA/

Hey guys,
I am not having issues on my end. Are you still getting those errors and getting logged out? Next time, do you mind posting the full URL's of the pages your are having issues on so I can click on them? I'l like to see if it happens to me. Also, what browser are you using?

Thanks,
Marie
Admin_Support is offline  
(Post Link) post #7 of 9 Old 09-11-15 Thread Starter
Status: -
Global Mod Team
 
paul.o's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: United Kingdom
County: Lancashire
Posts: 4,792

Member car:

Alfa GT 2.0JTS

Its the same as David.P post and yes its happening. Chrome

Last edited by paul.o; 09-11-15 at 16:34.
paul.o is online now  
(Post Link) post #8 of 9 Old 09-11-15 Thread Starter
Status: -
Global Mod Team
 
paul.o's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: United Kingdom
County: Lancashire
Posts: 4,792

Member car:

Alfa GT 2.0JTS

And again.

This web page is not available

ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
paul.o is online now  
Status: Spider's asleepforwinter
testing
 
Admin_Support's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: united kingdom
County: Canada
Posts: 2,173
Garage

Member car:

Spider/GTA/

We are currently dealing with a flood of spammers and bots trying to access the site. We're blocking IP's so the tide should turn soon, but try and bear with us for the time being.

Kevin
Admin_Support is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Official AO Problem Discussion Forum > Submit Your Questions / Bugs > The AO Bug Lounge

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome