Whole bunch of posts disappeared - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
The AO Bug Lounge
Find an image missing? A page you cannot access? Post it here.

 2Likes
  • 1 Post By BigFoot
  • 1 Post By BigFoot
 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 6 Old 21-09-15 Thread Starter
Status: The BSD says konnichiwa
Global Mod Team
 
BigFoot's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Japan
County: Tokyo
Posts: 114,689
Whole bunch of posts disappeared

Just now, posts in the last couple of days, keep disappearing (and reappearing). Whatís going on ?
BigFoot is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: One foot in, one foot out!
AO Platinum Member
 
zulu ferret's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: wgc
County: herts
Posts: 42,278
They are out to get at us.:
zulu ferret is offline  
(Post Link) post #3 of 6 Old 21-09-15 Thread Starter
Status: The BSD says konnichiwa
Global Mod Team
 
BigFoot's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Japan
County: Tokyo
Posts: 114,689
They just need to spend more on servers and maintenance
zulu ferret likes this.
BigFoot is offline  
Status: Spider's asleepforwinter
testing
 
Admin_Support's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: united kingdom
County: Canada
Posts: 2,173
Garage

Member car:

Spider/GTA/

Hello

I updated the thread counters for the forum, hopefully the threads should be coming back. Let me know if it's back for good.
If it's still missing, send me the links to the posts sections that are missing (the thread specifically)

Lee, community support
Admin_Support is offline  
(Post Link) post #5 of 6 Old 22-09-15 Thread Starter
Status: The BSD says konnichiwa
Global Mod Team
 
BigFoot's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Japan
County: Tokyo
Posts: 114,689
Looks fine now I guess. Thanks
Admin_Support likes this.
BigFoot is offline  
Status: Spider's asleepforwinter
testing
 
Admin_Support's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: united kingdom
County: Canada
Posts: 2,173
Garage

Member car:

Spider/GTA/

Awesome!

Lee, Community support
Admin_Support is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Official AO Problem Discussion Forum > Submit Your Questions / Bugs > The AO Bug Lounge

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome