Giulia forum not on Autoguide Android - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
The AO Bug Lounge
Find an image missing? A page you cannot access? Post it here.

 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 12 Old 31-07-15 Thread Starter
Status: -
AO Silver Member
 
amclean's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: United Kingdom
County: Inverclyde
Posts: 1,037

Member car:

'04 156 GTA

Giulia forum not on Autoguide Android

Hi,
The newly added Giulia forum isn't showing when using the android app. Can this be fixed?
Alan
amclean is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: Spider's asleepforwinter
testing
 
Admin_Support's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: united kingdom
County: Canada
Posts: 2,173
Garage

Member car:

Spider/GTA/

Hi Alan,
I just logged in with our Android phone and the forum was showing on the list. Can you please tell me the specific phone you have? Thank you.

-Marie, Community Support
Admin_Support is offline  
(Post Link) post #3 of 12 Old 03-08-15 Thread Starter
Status: -
AO Silver Member
 
amclean's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: United Kingdom
County: Inverclyde
Posts: 1,037

Member car:

'04 156 GTA

Hi Marie,
It's an HTC One M7.
Thanks
amclean is offline  
Status: Spider's asleepforwinter
testing
 
Admin_Support's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: united kingdom
County: Canada
Posts: 2,173
Garage

Member car:

Spider/GTA/

Are you talking about this section of the forum?

Alfa Giulia - Alfa Romeo Forum

-Philip
Admin_Support is offline  
(Post Link) post #5 of 12 Old 06-08-15 Thread Starter
Status: -
AO Silver Member
 
amclean's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: United Kingdom
County: Inverclyde
Posts: 1,037

Member car:

'04 156 GTA

Yes, correct Philip. I tested that twice:

On PC using Browser (Chrome): the hyperlink takes me to the correct forum page, the technical discussion for the new Giulia

On mobile using Autoguide (free) app: the hyperlink looks initially like it may open the page - as an ad pops up - but close the ad and the page returns to the "Browse" page with the menu; The Alfaowner Experience; Club Members Only; Supported Alfa Romeo Models;.. etc etc etc

I'll post a screen shot in a moment.
amclean is offline  
(Post Link) post #6 of 12 Old 06-08-15 Thread Starter
Status: -
AO Silver Member
 
amclean's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: United Kingdom
County: Inverclyde
Posts: 1,037

Member car:

'04 156 GTA

So using my mob with Autoguide, your link takes me here

And the technical section menu as I see it...
Attached Images
File Type: jpg 1438846837991.jpg (34.0 KB, 4 views)
File Type: jpg 1438846886684.jpg (32.2 KB, 4 views)
File Type: jpg 1438846900054.jpg (29.5 KB, 4 views)
amclean is offline  
Status: Spider's asleepforwinter
testing
 
Admin_Support's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: united kingdom
County: Canada
Posts: 2,173
Garage

Member car:

Spider/GTA/

I am still not able to replicate this on my own android phone. Do you know what version of android you are running I can see if that might be it?

-Philip
Admin_Support is offline  
(Post Link) post #8 of 12 Old 12-08-15 Thread Starter
Status: -
AO Silver Member
 
amclean's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: United Kingdom
County: Inverclyde
Posts: 1,037

Member car:

'04 156 GTA

Yes its 5.02.

As the app itself is on auto update I assume is the latest. Its 3.10.49 (oct 2014)

I might try uninstalling and reinstalling.
Rgds
Alan
amclean is offline  
Status: 159 Cruiser and Guilietta pocket rocket
AO Silver Member
 
giblets46's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: United Kingdom
County: Warwickshire
Posts: 4,730
Garage
Same issue here, android on a tablet ( galaxy tab s) , its the latest version of AO too. Fine on my iPhone
giblets46 is offline  
Status: 159 Cruiser and Guilietta pocket rocket
AO Silver Member
 
giblets46's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: United Kingdom
County: Warwickshire
Posts: 4,730
Garage
Seems to be there now!


[color=gray]Sent from AutoGuide.com Free App[/color]
giblets46 is offline  
(Post Link) post #11 of 12 Old 13-08-15 Thread Starter
Status: -
AO Silver Member
 
amclean's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: United Kingdom
County: Inverclyde
Posts: 1,037

Member car:

'04 156 GTA

Problem is fixed by uninstalling the app and reinstalling. Oddly, it's the same version, 3.10.49.
amclean is offline  
Status: Spider's asleepforwinter
testing
 
Admin_Support's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: united kingdom
County: Canada
Posts: 2,173
Garage

Member car:

Spider/GTA/

Quote:
Originally Posted by amclean View Post
Problem is fixed by uninstalling the app and reinstalling. Oddly, it's the same version, 3.10.49.
Sometimes the easiest fix would be to uninstall and reinstall.

Lee
Admin_Support is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Official AO Problem Discussion Forum > Submit Your Questions / Bugs > The AO Bug Lounge

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome