Can't access the site from my normal IP address - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
The AO Bug Lounge
Find an image missing? A page you cannot access? Post it here.

 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 6 Old 01-07-15 Thread Starter
Status: Gormless [email protected]*
AO Gold Member
 
Paddy OPlastic's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 8,345

Member car:

Alfa GT JTD 2004

Unhappy Can't access the site from my normal IP address

A few days ago this site became inaccessible from my Internet connection. I know something of Internet protocols so I analysed the communication with Wireshark and it is simply that the TCP SYN packet isn't being acknowledged by the server this site is running on. This means that the HTTP network connection is never made.

Normally this would indicate that there is either a firewall set up to block connection attempts from my IP address or there is a routing problem. I have eliminated routing as the cause because I can see that routing to adjacent IP addresses to this site works just fine.

So I'm wondering if you have firewalled the IP address I usually use. All subscribers to my ISP share the same external IP address so it's possible that someone else is doing something irritating to cause you to block access. I notice that the site is hosted on Softlayer - perhaps they have an automatic mechanism to block miscreants.

To get a different IP address I have to set up a VPN every time I wish to use this site and this is becoming tiresome. Please PM me for the affected IP address.

TIA
Paddy OPlastic is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
(Post Link) post #2 of 6 Old 03-07-15 Thread Starter
Status: Gormless [email protected]*
AO Gold Member
 
Paddy OPlastic's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 8,345

Member car:

Alfa GT JTD 2004

Hello?

Does anyone read these things?
Paddy OPlastic is offline  
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,178
Garage
I've highlighted this thread to Admin in the Staff Lounge.

Last edited by David P; 03-07-15 at 17:23.
David P is offline  
(Post Link) post #4 of 6 Old 03-07-15 Thread Starter
Status: Gormless [email protected]*
AO Gold Member
 
Paddy OPlastic's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 8,345

Member car:

Alfa GT JTD 2004

Cheers matey.
Paddy OPlastic is offline  
Status: Spider's asleepforwinter
testing
 
Admin_Support's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: united kingdom
County: Canada
Posts: 2,173
Garage

Member car:

Spider/GTA/

Can you please PM us your normal IP address? I can see if it's on our banned list and remove it if found.

~Kay
Admin_Support is offline  
(Post Link) post #6 of 6 Old 06-07-15 Thread Starter
Status: Gormless [email protected]*
AO Gold Member
 
Paddy OPlastic's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 8,345

Member car:

Alfa GT JTD 2004

Sent. Thanks.
Paddy OPlastic is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Official AO Problem Discussion Forum > Submit Your Questions / Bugs > The AO Bug Lounge

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome