Been having problems today - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
The AO Bug Lounge
Find an image missing? A page you cannot access? Post it here.

 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 9 Old 23-06-15 Thread Starter
Status: Not Gammon
AO Platinum Member
 
AlfaDrivingFan's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: European Union
Posts: 44,591
Been having problems today

Keep getting this message appearing randomly on AO. I have to go to another website or restart my laptop before I can browse AO again.

Last edited by AlfaDrivingFan; 17-01-16 at 09:24.
AlfaDrivingFan is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Durty dog
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
i get that all the time mate wouldn't worry as a quick reload sorts it
 
Status: Make Covfefe great again!!
AO Platinum Member
 
Greener123's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: Southampton
County: Hampshire
Posts: 41,384
Garage

Member car:

159 2.0 JTDM Ti

I have been getting a lot of errors on my phone recently...


Running really slow on Wifi, not a local issue as every other site or app i use runs fine.

Getting "error on page, page was reloaded" many times a day recently.
Greener123 is offline  
(Post Link) post #4 of 9 Old 24-06-15 Thread Starter
Status: Not Gammon
AO Platinum Member
 
AlfaDrivingFan's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: European Union
Posts: 44,591
Site is really slow today !
AlfaDrivingFan is offline  
(Post Link) post #5 of 9 Old 24-06-15 Thread Starter
Status: Not Gammon
AO Platinum Member
 
AlfaDrivingFan's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: European Union
Posts: 44,591
Quote:
Originally Posted by Durty dog View Post
i get that all the time mate wouldn't worry as a quick reload sorts it
It's annoying !
AlfaDrivingFan is offline  
Status: Spider's asleepforwinter
testing
 
Admin_Support's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: united kingdom
County: Canada
Posts: 2,173
Garage

Member car:

Spider/GTA/

Hey guys,

What time are you encountering slowness, is there anything hanging on to the status bar on the bottom left side of the page. When you see that error is it only on mobile or when using a desktop?

Thank you so much

~ GP community support
Admin_Support is offline  
Status: Make Covfefe great again!!
AO Platinum Member
 
Greener123's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: Southampton
County: Hampshire
Posts: 41,384
Garage

Member car:

159 2.0 JTDM Ti

Mostly mobile for me...
Greener123 is offline  
Status: Spider's asleepforwinter
testing
 
Admin_Support's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: united kingdom
County: Canada
Posts: 2,173
Garage

Member car:

Spider/GTA/

I don't suppose you can take a screenshot of the error on your phone and post it here?

~Kay
Admin_Support is offline  
Status: Make Covfefe great again!!
AO Platinum Member
 
Greener123's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: Southampton
County: Hampshire
Posts: 41,384
Garage

Member car:

159 2.0 JTDM Ti

Not sure how to take a picture of somthing going slow
Greener123 is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Official AO Problem Discussion Forum > Submit Your Questions / Bugs > The AO Bug Lounge

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome