New website display - General Alfa Discussion - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
The AO Bug Lounge
Find an image missing? A page you cannot access? Post it here.

 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 5 Old 20-04-15 Thread Starter
Status: -
AO Platinum Member
 
Ralf S.'s Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: The land that Time forgot
Posts: 13,058
New website display - General Alfa Discussion

What's going on?

This page opens okay on my PC (I.E 9.0.8) but then the second column - "Thread Starter" - jumps into the first column, which becomes named "Last Post".

The second column remains blank but has "Replies" as the title.

Other forums seem to work okay, though occasionally they do this ^ "jump" too.


Ralf S.
Ralf S. is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: A/C repaired hopefully
AO Silver Member
 
TonyGr's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Scunthorpe
County: Lincolnshire
Posts: 4,422
Garage
Napstar and myself have both reported this in the other thread.
https://www.alfaowner.com/Forum/the-a...-thread-9.html


I have found that using a browser other than IE doesn't seem to have this problem.

I do wish they would use code that IE can work with.

Last edited by TonyGr; 20-04-15 at 16:15. Reason: added thread detail
TonyGr is offline  
Status: Broken again...
AO Platinum Member
 
GhostyDog's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Right Side O The Pennines
County: West Yorkshire
Posts: 25,672
Try putting this website in the compatibility mode settings

http://windows.microsoft.com/en-GB/i...-view#ie=ie-11
GhostyDog is offline  
Status: A/C repaired hopefully
AO Silver Member
 
TonyGr's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Scunthorpe
County: Lincolnshire
Posts: 4,422
Garage
Quote:
Originally Posted by GhostyDog View Post
Try putting this website in the compatibility mode settings

Fixing site display problems with Compatibility View - Windows Help
Thanks for the advice but in where do I find the compatibility mode settings?

Sorry if this is basic but my IT knowledge is rudimentary
TonyGr is offline  
Status: Broken again...
AO Platinum Member
 
GhostyDog's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Right Side O The Pennines
County: West Yorkshire
Posts: 25,672
Quote:
Originally Posted by TonyGr View Post
Thanks for the advice but in where do I find the compatibility mode settings?

Sorry if this is basic but my IT knowledge is rudimentary
The link has instructions
GhostyDog is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Official AO Problem Discussion Forum > Submit Your Questions / Bugs > The AO Bug Lounge

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome