Invalid Thread Specified - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
The AO Bug Lounge
Find an image missing? A page you cannot access? Post it here.

 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 4 Old 06-04-15 Thread Starter
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,180
Garage
Help Invalid Thread Specified

The AO main page is no longer accessible & the "Invalid Thread Specified" message is displayed:


Invalid thread specified.jpg


Others are also having the same issue https://www.alfaowner.com/Forum/way-o...s-problem.html
David P is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: -
AO Silver Member
 
DaveAlfa147's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: United Kingdom
County: Merseyside
Posts: 2,286
Garage
Same thing happening here.
DaveAlfa147 is offline  
Status: Not Gammon
AO Platinum Member
 
AlfaDrivingFan's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: European Union
Posts: 44,591
Wot David P said.

Last edited by AlfaDrivingFan; 17-01-16 at 09:24.
AlfaDrivingFan is offline  
(Post Link) post #4 of 4 Old 06-04-15 Thread Starter
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,180
Garage
Issue resolved
David P is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Official AO Problem Discussion Forum > Submit Your Questions / Bugs > The AO Bug Lounge

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome