Site now broken on Safari - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
The AO Bug Lounge
Find an image missing? A page you cannot access? Post it here.

 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 7 Old 01-02-15 Thread Starter
Status: Bye Daffy Cat
AO Platinum Member
 
Keithy's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: United Kingdom
County: Shropshire
Posts: 37,347
Site now broken on Safari

Suddenly I have no quote or reply options in threads. See screen shot.

Last edited by Keithy; 22-07-15 at 18:38.
Keithy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,204
Garage
Quote:
Originally Posted by Keithy View Post
Suddenly I have no quote or reply options in threads. See screen shot.

No problem here.


Posted using Safari from an (old) iTouch.
David P is offline  
Status: Not Gammon
AO Platinum Member
 
AlfaDrivingFan's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: European Union
Posts: 44,596
All fine here too, sent using Safari on a Macbook.
AlfaDrivingFan is offline  
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,204
Garage
Steve just isn't getting the hint is he


* *
David P is offline  
(Post Link) post #5 of 7 Old 01-02-15 Thread Starter
Status: Bye Daffy Cat
AO Platinum Member
 
Keithy's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: United Kingdom
County: Shropshire
Posts: 37,347
[Gaz] Bite me! [/Gaz]
Keithy is offline  
Status: -
Unregistered
 
Join Date: Dec 2010
Location: United Kingdom
County: Lancashire
Posts: 57,288
Safari working fine here on an ibone 5
I prefer the AO Classic skin
Happy Man is offline  
Status: Spider's asleepforwinter
testing
 
Admin_Support's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: united kingdom
County: Canada
Posts: 2,173
Garage

Member car:

Spider/GTA/

Can you try clearing your browser cookies and see if that helps?

~KM, community support
Admin_Support is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Official AO Problem Discussion Forum > Submit Your Questions / Bugs > The AO Bug Lounge

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome