Autoguide participate threads stopped working. - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
The AO Bug Lounge
Find an image missing? A page you cannot access? Post it here.

 
Thread Tools
Spacecadet
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Autoguide participate threads stopped working.

No new threads appear in my subscribed list.

Any threads that where already in the participated list update with a little blue dot. Any threads I have added a post to in the last 24 hours or so are not added.

No specific areas of AO, seems to be anything I posted to after about mid day Saturday doesn't add to the list.
 
Sponsored Links
Advertisement
 
Spacecadet
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Autoguide participate threads stopped working.

This is on iPhone, latest iOS.

Also, just deleted and reinstalled the app. No change.

Same happens on iPad, again latest iOS.

Paid for version of AG
 
Status: Spider's asleepforwinter
testing
 
Admin_Support's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: united kingdom
County: Canada
Posts: 2,173
Garage

Member car:

Spider/GTA/

It appears to be working just fine for me. Could there be something off in your subscription settings on the usercp?

KN Community Support
Admin_Support is offline  
Spacecadet
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
I've made no changes
 
Spacecadet
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
There are no options I can find in the user CP to control participated thread s.
 
Spacecadet
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
And the participated threads lost has started to function again.

No changes of any sort made by me. Just another AG glitch.
 
Status: Spider's asleepforwinter
testing
 
Admin_Support's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: united kingdom
County: Canada
Posts: 2,173
Garage

Member car:

Spider/GTA/

Please notify us if this happens again.

Thank you.

~KM, community support
Admin_Support is offline  
Spacecadet
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
It's happening again. No new threads appear in the participated threads list. Only shows older threads that have had new responses. Any new threads I have created, or threads I have added a post to are not included.
 
Status: Spider's asleepforwinter
testing
 
Admin_Support's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: united kingdom
County: Canada
Posts: 2,173
Garage

Member car:

Spider/GTA/

Sending this to our tech team
KN Community Support
Admin_Support is offline  
Spacecadet
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
And now.
Attachment 373105

Last edited by Spacecadet; 07-12-15 at 20:46.
 
Status: Spider's asleepforwinter
testing
 
Admin_Support's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: united kingdom
County: Canada
Posts: 2,173
Garage

Member car:

Spider/GTA/

They're still attempting to fix it.
KN
Admin_Support is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Official AO Problem Discussion Forum > Submit Your Questions / Bugs > The AO Bug Lounge

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome