Web Address links - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
The AO Bug Lounge
Find an image missing? A page you cannot access? Post it here.

 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 16 Old 21-05-14 Thread Starter
Status: Make Covfefe great again!!
AO Platinum Member
 
Greener123's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: Southampton
County: Hampshire
Posts: 41,384
Garage

Member car:

159 2.0 JTDM Ti

Web Address links

Is there something wrong at the moment... Whenever I post a link it no longer simplifies it, it keeps it as a full web address?
Greener123 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,178
Garage
It's working here : example


Edit :


And here ? (AO links usually include the thread title if you insert a link)

Last edited by David P; 21-05-14 at 17:42.
David P is offline  
(Post Link) post #3 of 16 Old 21-05-14 Thread Starter
Status: Make Covfefe great again!!
AO Platinum Member
 
Greener123's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: Southampton
County: Hampshire
Posts: 41,384
Garage

Member car:

159 2.0 JTDM Ti

It normally works but for some reason recently all links ive been posting have been full address links rather than titles like the ones you just did?

I will try now...

EDIT: https://www.alfaowner.com/Forum/alfa-...nd-946-spider/

See
Greener123 is offline  
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,178
Garage
Test with same link : https://www.alfaowner.com/Forum/alfa-...nd-946-spider/


Edit : same result


Here <-- title didn't appear here ?
David P is offline  
(Post Link) post #5 of 16 Old 21-05-14 Thread Starter
Status: Make Covfefe great again!!
AO Platinum Member
 
Greener123's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: Southampton
County: Hampshire
Posts: 41,384
Garage

Member car:

159 2.0 JTDM Ti

Why is it doing that... I never used too
Greener123 is offline  
Status: -
Admin Team
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 26
I'm sorry just to clarify, are you saying that it does not simplify as a default?

~ GP community support
Admin Bot is offline  
(Post Link) post #7 of 16 Old 23-05-14 Thread Starter
Status: Make Covfefe great again!!
AO Platinum Member
 
Greener123's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: Southampton
County: Hampshire
Posts: 41,384
Garage

Member car:

159 2.0 JTDM Ti

Yes that's right
Greener123 is offline  
Status: Spider's asleepforwinter
testing
 
Admin_Support's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: united kingdom
County: Canada
Posts: 2,173
Garage

Member car:

Spider/GTA/

Testing - https://www.alfaowner.com/Forum/south...-sometime.html

Yep seems to be doing the same thing for me. I'll report the issue to the Techs to look into.

~ dm, community support
Admin_Support is offline  
Status: Spider's asleepforwinter
testing
 
Admin_Support's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: united kingdom
County: Canada
Posts: 2,173
Garage

Member car:

Spider/GTA/

Admin_Support is offline  
Status: Spider's asleepforwinter
testing
 
Admin_Support's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: united kingdom
County: Canada
Posts: 2,173
Garage

Member car:

Spider/GTA/

Admin_Support is offline  
Status: Spider's asleepforwinter
testing
 
Admin_Support's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: united kingdom
County: Canada
Posts: 2,173
Garage

Member car:

Spider/GTA/

Admin_Support is offline  
Status: Spider's asleepforwinter
testing
 
Admin_Support's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: united kingdom
County: Canada
Posts: 2,173
Garage

Member car:

Spider/GTA/

Hey Guys,

I talked with the Techs about the issue. When you're posting a link within the forum that links to a section of the forum it will change the name of the link to the section but when you post the a link to a thread it will just keep the full URL as the title of the link. This is sadly how the VBSEO for the forum works.

~ dm, communtiy support
Admin_Support is offline  
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,178
Garage
Are you sure ? See below for two examples, both posts contain the same link however the newest one displays differently & isn't behaving how you describe, something has changed recently




This from today:

Quote:
Originally Posted by David P View Post
... Check out the Tech Lounge https://www.alfaowner.com/Forum/alfa-147-156-and-gt/ if you want any advice, info or help.



This from 2 months ago:

Quote:
Originally Posted by David P View Post
... Check out the Tech Lounges for advice, info & help if you need it Alfa 147, 156 & GT - Alfa Romeo Forum
David P is offline  
(Post Link) post #14 of 16 Old 10-06-14 Thread Starter
Status: Make Covfefe great again!!
AO Platinum Member
 
Greener123's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: Southampton
County: Hampshire
Posts: 41,384
Garage

Member car:

159 2.0 JTDM Ti

Doing it for external links aswell...

tried posting some links to youtube vids and it doesnt simplify like it used too
Greener123 is offline  
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,178
Garage
This issues seems to be resolved now & Lounge links are displaying as they were previously eg Alfa 147, 156 & GT - Alfa Romeo Forum
David P is offline  
Status: Spider's asleepforwinter
testing
 
Admin_Support's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: united kingdom
County: Canada
Posts: 2,173
Garage

Member car:

Spider/GTA/

Thanks for keeping us posted

KN Community Support
Admin_Support is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Official AO Problem Discussion Forum > Submit Your Questions / Bugs > The AO Bug Lounge

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome