Classified section not accepting Descriptions - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
The AO Bug Lounge
Find an image missing? A page you cannot access? Post it here.

 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 6 Old 11-03-14 Thread Starter
Status: the man to speak to about advertising on AO
Alfaowner advertising
Trade & advertising enquiries
 
Join Date: Mar 2012
Location: United Kingdom
County: Greater London
Posts: 447

Member car:

Sales

Classified section not accepting Descriptions

I have been testing a fault. The description in a classified ad seems to be rejected if it involves lots of different characters. A description featuring just random text or numbers is accepted over 1000 characters. However, when submitting the following description, it vanishes when the advert is submitted. This is despite is being below the supposed 1000 character limit.

Please take a look

Quote:
2001 X Alfa Romeo 2.0 TS 16v Twin Spark Veloce Sportwagon, 2 owners(last since 2003), 85,000 miles, service history, new cambelt kit+balance belt+water pump + service + fr/wishbone + rear brake pads + handbrake cables Feb 2014, met black, dark grey cloth sports seats with e/recline + side airbags, factory e/glass sunroof, AC, airbags, abs, e/windows, e/mirrors, remote c/locking alarm/immob, 2 keys, Kenwood cd, over mats, fr/fogs, ski hatch, dog guard + rear load cover + cargo net, 16" Teledial alloys, new mot, r/tax 225pa.

Pictures taken before it's been cleaned properly.

2795 part exchange, no px 2495

Six months road tax can be supplied for an extra 123.75p.

More pics here: Second Hand Alfa Romeo 156 2.0 16v TS Veloce Sportwagon 5dr manual for sale in Brighton, West Sussex - CG Trading

Full dealer facilities.

Viewing by appointment, please phone to arrange.

Primary: 01273 85 77 95
Secondary: 079 73 39 39 74
Used Cars Brighton, Second Hand Cars West Sussex - CG Trading
This is the test ad I have been using - Alfa Romeo Classifieds - Auctions - rfgegeg - Powered by PhotoPost Classifieds
[email protected] is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: Spider's asleepforwinter
testing
 
Admin_Support's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: united kingdom
County: Canada
Posts: 2,173
Garage

Member car:

Spider/GTA/

Hey Mike,

Looking into this.

~ Alan
Admin_Support is offline  
Status: -
Global Mod Team
 
paul.o's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: United Kingdom
County: Lancashire
Posts: 4,792

Member car:

Alfa GT 2.0JTS

Still not working, as I have just posted a classified ad and it did not work!
paul.o is offline  
Status: Spider's asleepforwinter
testing
 
Admin_Support's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: united kingdom
County: Canada
Posts: 2,173
Garage

Member car:

Spider/GTA/

Sorry, for not updating you guys.

It has something to do with the pound sign in the post. We have to send a ticket to VB to figure it out, we are waiting on a solution from them.

HB
Admin_Support is offline  
Status: -
Global Mod Team
 
paul.o's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: United Kingdom
County: Lancashire
Posts: 4,792

Member car:

Alfa GT 2.0JTS

I removed the sign from my detailed description and it worked.
paul.o is offline  
Status: Spider's on the road.
Global Mod Team
 
classicgal93's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Canada
County: British Columbia
Posts: 59,902
Garage
Good for you Paul fixed it yourself, well done!
classicgal93 is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Official AO Problem Discussion Forum > Submit Your Questions / Bugs > The AO Bug Lounge

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome