Autoguide Survey - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
The AO Bug Lounge
Find an image missing? A page you cannot access? Post it here.

 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 5 Old 06-12-13 Thread Starter
Status: I used to be Red now I'm Blue
Club Member
Membro Medio
 
PapaSmurf's Avatar
 
Club Member Number: 1451
Join Date: Feb 2011
Location: Perth & Kinross, UK
County: Perth and Kinross
Posts: 4,507
Garage

Member car:

Stelvio Milano

Autoguide Survey

For the last couple of days the first time I come on the site I get asked to complete an Autoguide survey. How do I stop it from coming up?

I don't even use the damn thing!
PapaSmurf is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,231
Garage
This is what we were told :

Quote:
If the user chooses to decline the survey it will never show for them again by attaching a cookie to that user so it knows they have declined it. If a user repeatedly sees the survey, then they are not accepting cookies and I would let them know to adjust their settings for the next week so it does not become intrusive.
David P is offline  
Status: Spider's asleepforwinter
testing
 
Admin_Support's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: united kingdom
County: Canada
Posts: 2,173
Garage

Member car:

Spider/GTA/

Thanks David.

It is optional is you want to fill out the survey. We are just trying to gauge all the forum communities and see how you feel about the forum and what you think we can do to improve it. As David mentioned the survey should only pop up once during the week it is running unless you clear your cookies or have your browser set to not accept cookies.

- dm, community support
Admin_Support is offline  
(Post Link) post #4 of 5 Old 09-12-13 Thread Starter
Status: I used to be Red now I'm Blue
Club Member
Membro Medio
 
PapaSmurf's Avatar
 
Club Member Number: 1451
Join Date: Feb 2011
Location: Perth & Kinross, UK
County: Perth and Kinross
Posts: 4,507
Garage

Member car:

Stelvio Milano

It has stopped.

I may possibly have been logging on from 2 devices.
PapaSmurf is offline  
Status: V6 Inside
AO Silver Member
 
ransoman's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: United Kingdom
County: Aberdeenshire
Posts: 4,881
This survey has been driving me up the wall!

I am on my tablet and it suddenly crawls down the screen. Being a tablet i have to zoom to make the "X" big enough to tap. Once i have zoomed the windows crawls to the center of the zoomed screen just fast enough to evade my finger. Moving the screen around to close and it just keeps crawling away.

I had to leave the forum out of disgust that night as i couldn't work it.
ransoman is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Official AO Problem Discussion Forum > Submit Your Questions / Bugs > The AO Bug Lounge

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome