Reps Signature Region Banners Linking To Regions Broken - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
The AO Bug Lounge
Find an image missing? A page you cannot access? Post it here.

 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 11 Old 13-03-13 Thread Starter
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,231
Garage
Reps Signature Region Banners Linking To Regions Broken

Previously when clicking on the region banners you were taken to the relevant lounge, now the banner just opens in a new window on the same screen.


It's an issue on IE, Chrome & via Safari on iProduct.



See below:


Sig region link broken 0.JPG



Sig region link broken.JPG

Last edited by David P; 13-03-13 at 20:25.
David P is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: Powered by coal and steam
AO Gold Member
 
EVEL's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: England
County: West Midlands
Posts: 9,808

Member car:

alph a ramayo

That busted too
EVEL is offline  
Status: I used to be Red now I'm Blue
Club Member
Membro Medio
 
PapaSmurf's Avatar
 
Club Member Number: 1451
Join Date: Feb 2011
Location: Perth & Kinross, UK
County: Perth and Kinross
Posts: 4,507
Garage

Member car:

Stelvio Milano

I suspect it's all linked to this

https://www.alfaowner.com/Forum/the-a...ed-images.html

I mentioned that when you click on a picture on the EBay adverts it loads the picture in the same way as this instead of taking you to the advert.
PapaSmurf is offline  
Status: Spider's asleepforwinter
testing
 
Admin_Support's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: united kingdom
County: Canada
Posts: 2,173
Garage

Member car:

Spider/GTA/

Thanks David. As mentioned above this is a VBSEO issue as well and the techs have a ticket in with vBSEO about this problem. It is a known issue but the fix varies on a site-by-site basis. I'll let you guys know to confirm when its been sorted.

Cheers,
David
Admin_Support is offline  
Status: Bavarian
Admin Team
 
bobda's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
County: -
Posts: 15,172

Member car:

Not a GT

I'm confused - the image in the signature should just make you follow a link to whatever URL is embedded behind it. I'll make an amendment to yours David and see if it works.
bobda is offline  
Status: Bavarian
Admin Team
 
bobda's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
County: -
Posts: 15,172

Member car:

Not a GT

bobda is offline  
Status: Bavarian
Admin Team
 
bobda's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
County: -
Posts: 15,172

Member car:

Not a GT

It's a problem when linking to a URL behind an image. The link follows the image URL rather than the linked URL - I don't think it's anything to do with the attachments issue.
bobda is offline  
Status: Powered by coal and steam
AO Gold Member
 
EVEL's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: England
County: West Midlands
Posts: 9,808

Member car:

alph a ramayo

All thats doing is opening it as a pop out pic the same as David's attachment.

Also when you just hover over the banner you get a little pop up saying 'click the image to open in full size'
EVEL is offline  
Status: Bavarian
Admin Team
 
bobda's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
County: -
Posts: 15,172

Member car:

Not a GT

I've fixed this - a setting had been changed in the admin options to use a different lightbox for resized images which was incorrectly affecting linked images. Changed back to how we were and URL linked images seem sorted.
bobda is offline  
Status: Powered by coal and steam
AO Gold Member
 
EVEL's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: England
County: West Midlands
Posts: 9,808

Member car:

alph a ramayo

Nice one Andy , well spotted
EVEL is offline  
(Post Link) post #11 of 11 Old 14-03-13 Thread Starter
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,231
Garage
Good skills
David P is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Official AO Problem Discussion Forum > Submit Your Questions / Bugs > The AO Bug Lounge

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome