Thread Hijack - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
The AO Bug Lounge
Find an image missing? A page you cannot access? Post it here.

 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 7 Old 29-12-12 Thread Starter
Status: A/C repaired hopefully
AO Silver Member
 
TonyGr's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Scunthorpe
County: Lincolnshire
Posts: 4,422
Garage
Thread Hijack

In the CommunityDiscussions/General Motoring Discussion there is a thread "Another what car next thread" by mo156, however when you click on it the thread above "The tractor appreciation thread" by Starkers opens instead. Is this a thread hijack?
TonyGr is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: The Bored, BORED
AO Gold Member
 
Snokio's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: I would rather not say
County: -
Posts: 6,454
maybe something has been merged? by thread hijacking is common place here

edit: just tried it, very odd!

Last edited by Snokio; 30-12-12 at 10:03.
Snokio is offline  
(Post Link) post #3 of 7 Old 31-12-12 Thread Starter
Status: A/C repaired hopefully
AO Silver Member
 
TonyGr's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Scunthorpe
County: Lincolnshire
Posts: 4,422
Garage
Still happening
TonyGr is offline  
(Post Link) post #4 of 7 Old 02-01-13 Thread Starter
Status: A/C repaired hopefully
AO Silver Member
 
TonyGr's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Scunthorpe
County: Lincolnshire
Posts: 4,422
Garage
Still cannot access it. Are we being attacked by something other than spammers
TonyGr is offline  
Status: Bavarian
Admin Team
 
bobda's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
County: -
Posts: 15,172

Member car:

Not a GT

Interesting - I get a different thread to the one you describe when opening the thread by mo156. Possibly a glitch in the database, I'll see if I can recreate the thread.
bobda is offline  
Status: Bavarian
Admin Team
 
bobda's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
County: -
Posts: 15,172

Member car:

Not a GT

Very odd - something to do with the words 'next thread' being in the title meant it was going to the next thread up in the lounge. I've edited the title now and it can be opened.
bobda is offline  
(Post Link) post #7 of 7 Old 03-01-13 Thread Starter
Status: A/C repaired hopefully
AO Silver Member
 
TonyGr's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Scunthorpe
County: Lincolnshire
Posts: 4,422
Garage
Thanks. Never thought it might be the title that was the problem
TonyGr is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Official AO Problem Discussion Forum > Submit Your Questions / Bugs > The AO Bug Lounge

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome