Is this my phone or a forum bug? - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
The AO Bug Lounge
Find an image missing? A page you cannot access? Post it here.

Reply
 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 66 Old 13-11-12 Thread Starter
Gaz
Status: Privileged
Regional Support North
Is there a meet near you?
 
Gaz's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Behind the wheel
County: Lancashire
Posts: 63,347
Is this my phone or a forum bug?

This only happens on this site, and only on the main forum page. No other pages

Its usually full screen size but its just started doing that weird stuff on the right hand side in the last 10 minutes or so

iPhone 4S browsing on safari if it makes any difference

Gaz is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: Powered by coal and steam
AO Gold Member
 
EVEL's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: England
County: West Midlands
Posts: 9,808

Member car:

alph a ramayo

Forum bug


I'm getting it too on my PC
EVEL is offline  
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,231
Garage
What Evel said.


Issue reported
David P is offline  
Status: The Bored, BORED
AO Gold Member
 
Snokio's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: I would rather not say
County: -
Posts: 6,454
Can you not get tapatalk on the iphone?
Snokio is offline  
(Post Link) post #5 of 66 Old 14-11-12 Thread Starter
Gaz
Status: Privileged
Regional Support North
Is there a meet near you?
 
Gaz's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Behind the wheel
County: Lancashire
Posts: 63,347
Yes

I dont want it
Gaz is offline  
Status: The Bored, BORED
AO Gold Member
 
Snokio's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: I would rather not say
County: -
Posts: 6,454
back on the PC and this looks horrible :/
Snokio is offline  
Status: dent free Lusso and lovin it:D
Club Member
Membro Premio
 
Fast Frank's Avatar
 
Club Member Number: 96
Join Date: Apr 2006
Location: United Kingdom
County: North Lanarkshire
Posts: 13,135

Member car:

GT Lusso 2.0 JTS

Yip, got it on the PC too, only on main forum page, Looks like a pin-stripe suit
Fast Frank is offline  
Status: Molto felice
AO Rosso Alfa Member
 
Gibbo's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: United Kingdom
County: Bristol
Posts: 54,872
What Frank said.

Not a very nice suit either



Gibbo is offline  
Status: zzzzzzzz
AO Platinum Member
 
symon's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: United Kingdom
County: Oxfordshire
Posts: 36,944
I keep expecting David Dickinson to jump out for some reason.
symon is offline  
Status: -
Unregistered
 
Join Date: Dec 2010
Location: United Kingdom
County: Lancashire
Posts: 57,288
Must be a problem with AO Modern skin then classic has no problems
Happy Man is offline  
Status: zzzzzzzz
AO Platinum Member
 
symon's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: United Kingdom
County: Oxfordshire
Posts: 36,944
I thought everyone used the modern skin.

Just like the forum used to be in the old days.
symon is offline  
Status: -
Unregistered
 
Join Date: Dec 2010
Location: United Kingdom
County: Lancashire
Posts: 57,288
I use classic because it's got a white background and you can't see it if you have an excel spread sheet open behind it
Happy Man is offline  
Status: Spider's asleepforwinter
testing
 
Admin_Support's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: united kingdom
County: Canada
Posts: 2,173
Garage

Member car:

Spider/GTA/

Thank you for the reports and the screen shot mate. I'm looking into it as I can't seem to replicate the issue at all. I'll keep you updated if anything.

Steve
Admin_Support is offline  
Status: The Bored, BORED
AO Gold Member
 
Snokio's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: I would rather not say
County: -
Posts: 6,454
mines like it in Chrome W8 logged in,
In IE, it seems fine (but not logged in)
Snokio is offline  
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,231
Garage
IE8 here & it's not OK, it's also not OK via Safari on iProduct.


Screen shot from PC on IE8 :

format issue IE8.jpg
David P is offline  
Status: AROC 916 Registrar
AO Gold Member
 
Mitch916's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: United Kingdom
County: Kent
Posts: 8,916
Tapatalk is brilliant on the phone
Mitch916 is offline  
Status: The Bored, BORED
AO Gold Member
 
Snokio's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: I would rather not say
County: -
Posts: 6,454
maybe then it only occurs when logged in? I know there is an advert usually on the right hand side, but what about below?
Snokio is offline  
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,231
Garage
It's not covering the advert (I've that minimised) it's an extra column.
David P is offline  
Status: The Bored, BORED
AO Gold Member
 
Snokio's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: I would rather not say
County: -
Posts: 6,454
I conclude that it must just be the skin then
Snokio is offline  
(Post Link) post #20 of 66 Old 14-11-12 Thread Starter
Gaz
Status: Privileged
Regional Support North
Is there a meet near you?
 
Gaz's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Behind the wheel
County: Lancashire
Posts: 63,347
Must be, just changed to Grey and its fine

Bloody ugly though, Modern FTW
Gaz is offline  
Status: -
Unregistered
 
Join Date: Dec 2010
Location: United Kingdom
County: Lancashire
Posts: 57,288
Quote:
Originally Posted by Snokio View Post
I conclude that it must just be the skin then
That's what I said about ten posts ago

Running classic skin here no probs, same on the iphone with Safari
Happy Man is offline  
Status: -
Unregistered
 
Join Date: Dec 2010
Location: United Kingdom
County: Lancashire
Posts: 57,288
Deffo a skin problem I've just switched and there's an extra column on the right hand side.

I'm back off to Classic land
Happy Man is offline  
(Post Link) post #23 of 66 Old 14-11-12 Thread Starter
Gaz
Status: Privileged
Regional Support North
Is there a meet near you?
 
Gaz's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Behind the wheel
County: Lancashire
Posts: 63,347
Wahey, it appears to be fixed
Gaz is offline  
Status: The Bored, BORED
AO Gold Member
 
Snokio's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: I would rather not say
County: -
Posts: 6,454
Quote:
Originally Posted by Happy Man View Post
Deffo a skin problem I've just switched and there's an extra column on the right hand side.

I'm back off to Classic land
Thats what i said 2 posts ago

Looks like the BORED has sorted it out once again
Snokio is offline  
Status: -
Unregistered
 
Join Date: Dec 2010
Location: United Kingdom
County: Lancashire
Posts: 57,288
Don't know, I'm blissful in classic land
Happy Man is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Official AO Problem Discussion Forum > Submit Your Questions / Bugs > The AO Bug Lounge

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome