Looks like I'll be waiting a while for me next search ... - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
The AO Bug Lounge
Find an image missing? A page you cannot access? Post it here.

 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 5 Old 26-04-12 Thread Starter
Status: -
AO Platinum Member
 
156Chris's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: United Kingdom
County: Surrey
Posts: 12,881
Looks like I'll be waiting a while for me next search ...

timebetweensearches.jpg


156Chris is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,176
Garage



PS Search working fine here.
David P is offline  
Status: bring back tapatalk
AO Silver Member
 
trashbat's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: United Kingdom
County: Manchester
Posts: 3,193
Same problem for me.

"This forum requires that you wait 25 seconds between searches. Please try again in 1508 seconds."
trashbat is offline  
Status: -
AO Silver Member
 
Pigfarmer's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: United Kingdom
County: Isle of Wight
Posts: 1,854

Member car:

hmmmm...

Quote:
Originally Posted by David P View Post



PS Search working fine here.
do you work in IT support when you're not on here by any chance?
Pigfarmer is offline  
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,176
Garage
Not on here


David P is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Official AO Problem Discussion Forum > Submit Your Questions / Bugs > The AO Bug Lounge

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome