Search problem 15 March - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
The AO Bug Lounge
Find an image missing? A page you cannot access? Post it here.

 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 3 Old 15-03-12 Thread Starter
Status: Bavarian
Admin Team
 
bobda's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
County: -
Posts: 15,172

Member car:

Not a GT

Search problem 15 March

AO was slow and I kept getting this error today at 14.40ish when trying to search;
AOscrdump 15-3-12 1448.jpg
bobda is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: -
Unregistered
 
Join Date: Dec 2010
Location: United Kingdom
County: Lancashire
Posts: 57,288
I got a couple of Database errors about that time but logged off and on again and had no further problems.
Happy Man is offline  
Status: Spider's asleepforwinter
testing
 
Admin_Support's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: united kingdom
County: Canada
Posts: 2,173
Garage

Member car:

Spider/GTA/

Thanks for the screen shot Andy. I took a look at the db log and this is a result of the database outage from yesterday. I logged in just now and verified search is working.

Steve
Admin_Support is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Official AO Problem Discussion Forum > Submit Your Questions / Bugs > The AO Bug Lounge

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Who (famously) shares your birthday? steveisfrowning Way Off Topic 65 12-12-10 20:42

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome