Can't see page 12 - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
The AO Bug Lounge
Find an image missing? A page you cannot access? Post it here.

Reply
 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 29 Old 13-02-12 Thread Starter
Status: Not Gammon
AO Platinum Member
 
AlfaDrivingFan's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: European Union
Posts: 44,591
Can't see page 12

of the the database errors and slow performance thread. I think I've posted there but currently cannot access that page.

Last edited by AlfaDrivingFan; 13-02-12 at 08:52.
AlfaDrivingFan is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: funked up
Global Mod Team
 
paintergirl's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: United Kingdom
County: Dumfries and Galloway
Posts: 9,437
Garage
It's working fine here. This is a link to the first post on page 12 https://www.alfaowner.com/Forum/the-a...ml#post4621687
paintergirl is offline  
Status: funked up
Global Mod Team
 
paintergirl's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: United Kingdom
County: Dumfries and Galloway
Posts: 9,437
Garage
There are several posts on page 12 of you saying you can't see page 12
paintergirl is offline  
Status: funked up
Global Mod Team
 
paintergirl's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: United Kingdom
County: Dumfries and Galloway
Posts: 9,437
Garage
This is the last post on page 12 https://www.alfaowner.com/Forum/the-a...ml#post4622211 - there is no page 13.
paintergirl is offline  
(Post Link) post #5 of 29 Old 13-02-12 Thread Starter
Status: Not Gammon
AO Platinum Member
 
AlfaDrivingFan's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: European Union
Posts: 44,591
Quote:
Originally Posted by paintergirl View Post
There are several posts on page 12 of you saying you can't see page 12

Exactly, I tried the links you put up but I always end up at the top of page 11 ! No matter what I do always page 11 Now I can see there is a page 12 and 13 but I have no access to them
AlfaDrivingFan is offline  
(Post Link) post #6 of 29 Old 13-02-12 Thread Starter
Status: Not Gammon
AO Platinum Member
 
AlfaDrivingFan's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: European Union
Posts: 44,591
This is silly now I can access 11 and 13 but not 12
AlfaDrivingFan is offline  
Status: funked up
Global Mod Team
 
paintergirl's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: United Kingdom
County: Dumfries and Galloway
Posts: 9,437
Garage
Yes, some error there, but I've no idea what's causing it. I posted from page 12 onto page 13 to show you, but there was even an error in me doing that
paintergirl is offline  
(Post Link) post #8 of 29 Old 13-02-12 Thread Starter
Status: Not Gammon
AO Platinum Member
 
AlfaDrivingFan's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: European Union
Posts: 44,591
OK, all is well again
AlfaDrivingFan is offline  
Status: funked up
Global Mod Team
 
paintergirl's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: United Kingdom
County: Dumfries and Galloway
Posts: 9,437
Garage
After all that I need a lie down now.
paintergirl is offline  
(Post Link) post #10 of 29 Old 13-02-12 Thread Starter
Status: Not Gammon
AO Platinum Member
 
AlfaDrivingFan's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: European Union
Posts: 44,591
There is still an issue here. I changed posts per page to 20 and I can see the posts that were invisible to me on page 12 when I had it set to 'forum default'. Now with 20 per page I still can't see the page marked as number 12, the posts were visible when I had it on forum default but not now I have it on 20 posts per page. If I reset to forum default I can see those posts again because they are no longer on page 12. The issue is with the 12th page of the thread, doesn't matter whether you have posts per page set to default or 20 or 15 there is still no access to 'page 12'

I'm confusing myself here but do you understand what I mean ?
AlfaDrivingFan is offline  
Status: Bavarian
Admin Team
 
bobda's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
County: -
Posts: 15,172

Member car:

Not a GT

Try clearing your browser cache.
bobda is offline  
(Post Link) post #12 of 29 Old 13-02-12 Thread Starter
Status: Not Gammon
AO Platinum Member
 
AlfaDrivingFan's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: European Union
Posts: 44,591
Quote:
Originally Posted by bobda View Post
Try clearing your browser cache.
Cleared the cache and still no page 12. Pages 11 and 13 are fine but 12 is a no. I can access the posts by changing the 'posts per page' setting but it is strange. :rubchin:
AlfaDrivingFan is offline  
Status: Molto felice
AO Rosso Alfa Member
 
Gibbo's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: United Kingdom
County: Bristol
Posts: 54,872
Can you get into page 12 of other long threads



Gibbo is offline  
(Post Link) post #14 of 29 Old 13-02-12 Thread Starter
Status: Not Gammon
AO Platinum Member
 
AlfaDrivingFan's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: European Union
Posts: 44,591
Quote:
Originally Posted by Gibbo View Post
Can you get into page 12 of other long threads
Other threads are working normally it's just the slow running and database errors one, which I think is quite ironic ! Maybe I've got a corrupted link somewhere ?

Last edited by AlfaDrivingFan; 13-02-12 at 15:10. Reason: Correcting an error
AlfaDrivingFan is offline  
Status: funked up
Global Mod Team
 
paintergirl's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: United Kingdom
County: Dumfries and Galloway
Posts: 9,437
Garage
Is page 12 where we're all talking about ADF behind his back?

It's all very odd
paintergirl is offline  
(Post Link) post #16 of 29 Old 14-02-12 Thread Starter
Status: Not Gammon
AO Platinum Member
 
AlfaDrivingFan's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: European Union
Posts: 44,591
Quote:
Originally Posted by paintergirl View Post
Is page 12 where we're all talking about ADF behind his back?

It's all very odd

I knew it !

If it was page 13 it would be much spookier
AlfaDrivingFan is offline  
Status: -
Unregistered
 
Join Date: Dec 2010
Location: United Kingdom
County: Lancashire
Posts: 57,288
:spook: :spook: :spook:
Happy Man is offline  
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,176
Garage
Bump


There's the same problem with this thread https://www.alfaowner.com/Forum/way-o...they-were.html

My post https://www.alfaowner.com/Forum/way-o...ml#post5274117 appears as No.166 on page 7, however looking at WOT it appears it should be post No.177 on page 8

I've logged out, deleted all history & cache but it hasn't fixed the issue, other have also now noticed the problem.
David P is offline  
Status: funked up
Global Mod Team
 
paintergirl's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: United Kingdom
County: Dumfries and Galloway
Posts: 9,437
Garage
Jiggery pokery I think Bobda is the man to ask
paintergirl is offline  
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,176
Garage
Normal service has now been resumed

Edit : Well almost.
David P is offline  
Status: DEFCON5
AO Gold Member
 
1of1's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Sao Tome and Principe
County: Principe
Posts: 11,604
Still bust?
1of1 is offline  
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,176
Garage
Yes, depending on how many posts are on the page of the affected threads
A midnight (or whatever time it is ) reset might resolve all.
David P is offline  
Gaz
Status: Privileged
Regional Support North
Is there a meet near you?
 
Gaz's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Behind the wheel
County: Lancashire
Posts: 63,346
Is this a related issue

Check out the post numbers on the AO members missing thread
Attached Images
File Type: jpg image.jpg (84.9 KB, 9 views)
Gaz is offline  
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,176
Garage
Yes, when you post the post number is greater than it should be (if you return to the thread it is as it should be) it was out about 10 on that thread earlier, it's now only 4.
David P is offline  
(Post Link) post #25 of 29 Old 30-03-13 Thread Starter
Status: Not Gammon
AO Platinum Member
 
AlfaDrivingFan's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: European Union
Posts: 44,591
4 unviewable pages on the 'What's happened to late night WOT' thread. Same bug ?
AlfaDrivingFan is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Official AO Problem Discussion Forum > Submit Your Questions / Bugs > The AO Bug Lounge

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome