Problems embedding photos - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
The AO Bug Lounge
Find an image missing? A page you cannot access? Post it here.

 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 2 Old 23-11-11 Thread Starter
Status: -
AO Member
 
Whiskeymac's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: United Kingdom
County: Dorset
Posts: 153
Problems embedding photos

Well, at last I've succeeded in embedding all the photos in a long post on fitting a towbar to a Giulietta.

To do this it's absolutely essential to go to advanced editing from the outset and to go to the foot of the page (where I'd not looked...why would you!) and click on Attach Files to open a management window. From there you can browse for the files, upload them (maximum 6), then, returning to the edit window, drop them in various places amongst the text by clicking on the attachments icon and selecting the uploaded file.

Previously I had started with the attachments icon, which seems the logical thing to do, which then opened the management window where I uploaded photos, then returned to the attachments icon where I selected each photo in turn to place in the relevant place in the text.

In both case the edited reply window looked the same, but only the first sequence of actions resulted in success. The second sequence just resulted in dead attachments and subsequent uploaded files disappearing. A code appeared in the text, relating to the photos, which, when clicked, brought up the photo in a separate window. A day later those went dead.

This is really weird and it took me hours over several days to resolve the problem.
Whiskeymac is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: -
Unregistered
 
Join Date: Dec 2010
Location: United Kingdom
County: Lancashire
Posts: 57,288
It isn't very hard to use and there are plenty of tips and cheats posted on here

I can post stuff from my desktop with ease
Examples

Attachment 130022

Attachment 130023

Another easy way to post pictures is to copy and paste the IMG link in a photobucket account like this full sized image in IMG enabled lounges



Sorry WM posting pictures is really easy on here you just need to know what buttons to press

Last edited by Happy Man; 11-03-14 at 20:13.
Happy Man is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Official AO Problem Discussion Forum > Submit Your Questions / Bugs > The AO Bug Lounge

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ace Cafe Italian Car Night NineOneSix South East 474 18-12-07 09:39

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome