IE8 Crashing when uploading attachments - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
The AO Bug Lounge
Find an image missing? A page you cannot access? Post it here.

 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 1 Old 27-10-11 Thread Starter
Status: DB9 Top Gear Track
AO Silver Member
 
pubsinger's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: United Kingdom
County: East Sussex
Posts: 1,874
IE8 Crashing when uploading attachments

Anyone else suffering with IE8 crashing when uploading images? I get as far as browsing to the file I want to upload, then..... the dreaded 'stopped working' popoup.

Tried a few suggestions, removing add-ons, wiping and reinstalling flash, resetting IE to defaults - still doing it.

I've rolled back to IE8 from IE9 as I hated the look and features of IE9.

Google Chrome seems OK, haven't for Firefox as it's just too much of a faff with extensions and all that jazz.

All the best

Pub
pubsinger is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Official AO Problem Discussion Forum > Submit Your Questions / Bugs > The AO Bug Lounge

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome