Website not found??? - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
The AO Bug Lounge
Find an image missing? A page you cannot access? Post it here.

 
Thread Tools
2spark
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Website not found???

Every other time that I try to post or search I'm getting a web message saying that the website is not found.

If I return to previous page and do the same again there isn't a problem?

Don't think it's my end as everything else working fine
 
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: -
AO Gold Member
 
Join Date: Nov 2002
Location: Canada
Posts: 6,205

Member car:

1973 Spider 2000

I've been encountering that same problem for about a week now -- if not longer. I had to refresh the page three times before it would even load this time.
Toronto Spider is offline  
Status: -
AO Gold Member
 
Join Date: Nov 2002
Location: Canada
Posts: 6,205

Member car:

1973 Spider 2000

This problem is getting seriously worse. Today it took about a dozen attempts for me to finally get a connection.

This isn't a problem on my end. Every other website I try is coming up just fine.
Toronto Spider is offline  
Status: Time to respray S23
AO Platinum Member
 
Stu GTV's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Wellingborough
County: Northamptonshire
Posts: 12,742
I have been on and off for most of today....10am to 6.30pm and not had any problems.......I know that doesn't help you in Canada but hope it gets sorted for you soon......
Stu GTV is offline  
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,178
Garage
I get an odd "HTTP 400 Bad Request / The Webpage cannot be found" but a refresh sorts it every time
David P is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Official AO Problem Discussion Forum > Submit Your Questions / Bugs > The AO Bug Lounge

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I've found a website that literally made me laugh out loud steveisfrowning Way Off Topic 10 20-04-11 07:33
found useful spare parts website cloverboy145 Alfa 145 & 146 2 26-03-09 10:08
Alfa fan that at least found this website! Ian_Alfa156 Introduce Yourself 11 09-01-07 21:02
website i have just found phil155 General Alfa Discussion 4 26-08-06 12:50

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome