site is slow - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
The AO Bug Lounge
Find an image missing? A page you cannot access? Post it here.

Reply
 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 69 Old 07-10-10 Thread Starter
Status: -
Newbie
 
Join Date: May 2010
Location: Brazil
County: Distrito Federal
Posts: 3

Member car:

164 24V

site is slow

My friends

Is it occurring only with me? Due (I think) to the flash video on the right side of the page, navigation is slow, locks up too much, it bothers a lot. I'm using Windows 2000 and Mozilla Firefox.
Tonhovsk is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: i don't use fuelly
AO Platinum Member
 
nigelread's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 22,305
nigelread is offline  
Status: No more guiletta... Auctioned off
Founder of AO
 
alfaowner's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 8,045

Member car:

Maserati GTS

Whats the spec of your graphics card/PC as I suspect this has an awful lot to do with it, trust me, the site is not slow, its already serving data 14% faster for the majority of this week from a benchmark snap shot taken last week.

You can sign up to the AO Club and then you can kill the advert and side bar.

regards,

Ian
alfaowner is offline  
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,176
Garage
Anyone else having problems with the site running very very very slowly this morning
David P is offline  
Status: Married
Club Member
Membro Premio
 
braddersR's Avatar
 
Club Member Number: 650
Join Date: Jul 2008
Location: United Kingdom
County: Leicestershire
Posts: 42,781
Quote:
Originally Posted by David P View Post
Anyone else having problems with the site running very very very slowly this morning
yep.... I'm feeling ya pain here brother
braddersR is offline  
Status: Time to respray S23
AO Platinum Member
 
Stu GTV's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Wellingborough
County: Northamptonshire
Posts: 12,742
Mine seems slow but as I have minimal knowledge, and I mean minimal, of how computers/web sites work I can offer no reason for this and always blame my ageing laptop......
Stu GTV is offline  
Status: Time to respray S23
AO Platinum Member
 
Stu GTV's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Wellingborough
County: Northamptonshire
Posts: 12,742
Quote:
Originally Posted by alfaowner View Post
You can sign up to the AO Club and then you can kill the advert and side bar.

regards,

Ian
I can hide the sidebar adverts but when I post it comes back......anyone able to help me and explain how to hide it permanently please........
Stu GTV is offline  
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,176
Garage
Slow on PC & mobile here all other sites ok
David P is offline  
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,176
Garage
Quote:
Originally Posted by Stu GTV View Post
I can hide the sidebar adverts but when I post it comes back......anyone able to help me and explain how to hide it permanently please........
Once I click the Red arrow on the side it stays turned off unless I turn it on again, sorry no idea why that's happening to you
David P is offline  
Nev
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Lots of double posts occurring too.
 
Status: Constantly Nagging Lincolnshire Members !
Regional Support
For Lincolnshire - AOL
 
Nige005's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Boston, Lincs
Posts: 16,291
Opening and reading Posts OK but almost impossible to Post a reply. After you press " submit " nothing much seems to happen, just get the tool bar saying " Waiting For Alfaowner. "
Nige005 is offline  
Status: Constantly Nagging Lincolnshire Members !
Regional Support
For Lincolnshire - AOL
 
Nige005's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Boston, Lincs
Posts: 16,291
Opening and reading Posts OK but almost impossible to Post a reply. After you press " ubmit " nothing much seems to happen, just get the tool bar saying " Waiting For Alfaowner. "
Nige005 is offline  
Status: Constantly Nagging Lincolnshire Members !
Regional Support
For Lincolnshire - AOL
 
Nige005's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Boston, Lincs
Posts: 16,291
Quote:
Originally Posted by Nev View Post
Lots of double posts occurring too.
Yep, see above !
Nige005 is offline  
Status: DEFCON5
AO Gold Member
 
1of1's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Sao Tome and Principe
County: Principe
Posts: 11,604
This started for me yesterday - seems worse this morning - time for a thread cull? :elaugh:
1of1 is offline  
Status: DEFCON5
AO Gold Member
 
1of1's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Sao Tome and Principe
County: Principe
Posts: 11,604
Dunno whether this helps....

Bottom left of firefox - message reads "waiting for input.insights.gravity.com"
1of1 is offline  
Status: DEFCON5
AO Gold Member
 
1of1's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Sao Tome and Principe
County: Principe
Posts: 11,604
Dunno whether this helps....

Bottom left of firefox - message reads "waiting for input.insights.gravity.com"
1of1 is offline  
Status: Constantly Nagging Lincolnshire Members !
Regional Support
For Lincolnshire - AOL
 
Nige005's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Boston, Lincs
Posts: 16,291
Mmm. Just noticed that although after you have pressed the " submit " button and nothing seems to happen that the Post has actually happened but you can't see it unless you leave the Thread. Then find that the Post is there but is highlighted as if you haven't even read the last Post.

A tad frustrating.......
Nige005 is offline  
Status: Constantly Nagging Lincolnshire Members !
Regional Support
For Lincolnshire - AOL
 
Nige005's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Boston, Lincs
Posts: 16,291
Mmm. Just noticed that although after you have pressed the " submit " button and nothing seems to happen that the Post has actually happened but you can't see it unless you leave the Thread. Then find that the Post is there but is highlighted as if you haven't even read the last Post.

A tad frustrating.......
Nige005 is offline  
Status: DEFCON5
AO Gold Member
 
1of1's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Sao Tome and Principe
County: Principe
Posts: 11,604
DoublePostTastic!
1of1 is offline  
Status: Waiting for Stelvio QV
AO Platinum Member
 
OperationAlfa's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 23,452
I have reported this to the rest of the admin team. We are looking into it.
OperationAlfa is offline  
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,176
Garage
Officially I blame Bradders

David P is offline  
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,176
Garage
Quote:
Originally Posted by OperationAlfa View Post
I have reported this to the rest of the admin team. We are looking into it.
David P is offline  
Status: Database fine on AlfaDriver
AO Silver Member
 
WTFH's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: United Kingdom
County: Surrey
Posts: 5,473
Quote:
Originally Posted by David P View Post
Officially I blame Bradders

I thought Bradders only got blamed/caught for speeding - not for going too slow!
WTFH is offline  
Status: Let me see your war face!
AO Gold Member
 
SpiderMonkey's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: United Kingdom
County: South Yorkshire
Posts: 6,081
Free for all on the double posting without fear of retribution
SpiderMonkey is offline  
Status: DEFCON5
AO Gold Member
 
1of1's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Sao Tome and Principe
County: Principe
Posts: 11,604
Good innit - I only had a thousand when I woke up this morning
1of1 is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Official AO Problem Discussion Forum > Submit Your Questions / Bugs > The AO Bug Lounge

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Warning of site slow down! alfaowner Announcements & Comments 13 31-03-09 22:28
Site slow down warning - Overnight 11-03-09 alfaowner Announcements & Comments 0 11-03-09 02:33

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome