No Avatars? - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
The AO Bug Lounge
Find an image missing? A page you cannot access? Post it here.

 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 18 Old 16-05-10 Thread Starter
Status: None the wiser
AO Member
 
REDGAZ's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: United Kingdom
County: West Midlands
Posts: 822
Hmmm No Avatars?

Just logged on and all avatars not showing, how do i fix this?.
REDGAZ is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
GJ
Status: Relaxed
AO Platinum Member
 
GJ's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: United Kingdom
County: Herefordshire
Posts: 17,658

Member car:

Spider S4

Me too...

It's probably a bug as a result of the server upgrade.
GJ is offline  
Status: Time to respray S23
AO Platinum Member
 
Stu GTV's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Wellingborough
County: Northamptonshire
Posts: 12,742
They have been off a while now......
Stu GTV is offline  
Status: twisted alestarter
Club Member
Membro Premio
 
Club Member Number: 59
Join Date: Aug 2006
Posts: 76,877
Garage
I will never ever watch AVatar
steveisfrowning is offline  
Status: Powered by coal and steam
AO Gold Member
 
EVEL's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: England
County: West Midlands
Posts: 9,807

Member car:

alph a ramayo

avatars not showing me too
EVEL is offline  
Status: Misunderstood by many....
AO Platinum Member
 
n13roy's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: South Wales
Posts: 28,482

Member car:

147 JTDm Ti

I blame Bradders !!!!.......
n13roy is offline  
Status: twisted alestarter
Club Member
Membro Premio
 
Club Member Number: 59
Join Date: Aug 2006
Posts: 76,877
Garage
Quote:
Originally Posted by n13roy View Post
I blame Bradders !!!!.......

I blame 0of0
steveisfrowning is offline  
Status: No more guiletta... Auctioned off
Founder of AO
 
alfaowner's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 8,045

Member car:

Maserati GTS

Guys, we have updated the settings but they are working perhaps your cache is causing the problem, press control and F5 when viewing AO in your browsers, does this fix it?

AO
alfaowner is offline  
Status: twisted alestarter
Club Member
Membro Premio
 
Club Member Number: 59
Join Date: Aug 2006
Posts: 76,877
Garage
Quote:
Originally Posted by alfaowner View Post
Guys, we have updated the settings but they are working perhaps your cache is causing the problem, press control and F5 when viewing AO in your browsers, does this fix it?

AO
steveisfrowning is offline  
Status: Misunderstood by many....
AO Platinum Member
 
n13roy's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: South Wales
Posts: 28,482

Member car:

147 JTDm Ti

They are all working fine now.......
n13roy is offline  
Status: twisted alestarter
Club Member
Membro Premio
 
Club Member Number: 59
Join Date: Aug 2006
Posts: 76,877
Garage
Quote:
Originally Posted by n13roy View Post
They are all working fine now.......
still blame 0of0
steveisfrowning is offline  
Status: Misunderstood by many....
AO Platinum Member
 
n13roy's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: South Wales
Posts: 28,482

Member car:

147 JTDm Ti

I still blame Bradders !!!!.......
n13roy is offline  
Status: Spiderman no longer - Proud 159ti owner
AO Member
 
richard kelly's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: United Kingdom
County: Derbyshire
Posts: 543

Member car:

159ti

I blame the government.
richard kelly is offline  
Status: Misunderstood by many....
AO Platinum Member
 
n13roy's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: South Wales
Posts: 28,482

Member car:

147 JTDm Ti

Quote:
Originally Posted by richard kelly View Post
I blame the government.
Which part of it !!!!!......
n13roy is offline  
Status: No more guiletta... Auctioned off
Founder of AO
 
alfaowner's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 8,045

Member car:

Maserati GTS

Yep, the goverment "Made" us do this!!
alfaowner is offline  
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,180
Garage
Quote:
Originally Posted by alfaowner View Post
Guys, we have updated the settings but they are working perhaps your cache is causing the problem, press control and F5 when viewing AO in your browsers, does this fix it?

AO
It fixed itself here more than an hour ago
David P is offline  
(Post Link) post #17 of 18 Old 17-05-10 Thread Starter
Status: None the wiser
AO Member
 
REDGAZ's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: United Kingdom
County: West Midlands
Posts: 822
Sorted
REDGAZ is offline  
0of0
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Quote:
Originally Posted by steveisfrowning View Post
I blame 0of0

Quote:
Originally Posted by steveisfrowning View Post
still blame 0of0

Weren't me
 
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Official AO Problem Discussion Forum > Submit Your Questions / Bugs > The AO Bug Lounge

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Avatars on Pager Messages Viking Dad Announcements & Comments 56 25-03-09 13:59
Christmas avatars - INFO Green Cloverleaf Announcements & Comments 18 06-01-07 20:13

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome