IM problem - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
The AO Bug Lounge
Find an image missing? A page you cannot access? Post it here.

 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 5 Old 11-05-10 Thread Starter
Status: dent free Lusso and lovin it:D
Club Member
Membro Premio
 
Fast Frank's Avatar
 
Club Member Number: 96
Join Date: Apr 2006
Location: United Kingdom
County: North Lanarkshire
Posts: 13,135

Member car:

GT Lusso 2.0 JTS

IM problem

Every time I try to contact someone by IM and click on their username, I get taken to their profile page instead
Fast Frank is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: No more guiletta... Auctioned off
Founder of AO
 
alfaowner's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 8,045

Member car:

Maserati GTS

Works fine bud sorry!
I just tested from your account and received your message, I also replied and you should see my message back.

AO
alfaowner is offline  
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,204
Garage
Quote:
Originally Posted by Fast frank View Post
Every time I try to contact someone by IM and click on their username, I get taken to their profile page instead

Were you surfing via PC or mobile phone ?
IIRC sometimes if surfing via mobile & depending on where exactly you click the cursor it selects the avatar & the username, if you click the avatar it links to the profile page. Maybe that was what was happening.
David P is offline  
Status: No more guiletta... Auctioned off
Founder of AO
 
alfaowner's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 8,045

Member car:

Maserati GTS

Blooming good point!
alfaowner is offline  
(Post Link) post #5 of 5 Old 13-05-10 Thread Starter
Status: dent free Lusso and lovin it:D
Club Member
Membro Premio
 
Fast Frank's Avatar
 
Club Member Number: 96
Join Date: Apr 2006
Location: United Kingdom
County: North Lanarkshire
Posts: 13,135

Member car:

GT Lusso 2.0 JTS

OK, ok, it looks like I'm just out of practice (that and Ian wanting me to admit to being thick!!)
Fast Frank is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Official AO Problem Discussion Forum > Submit Your Questions / Bugs > The AO Bug Lounge

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Starting Problem marcodigio Alfa 147, 156 & GT 3 16-10-09 19:54
Problem with Alfa 147 gear /clutch spongebob2 Alfa 147, 156 & GT 10 02-09-09 14:10
And the problem just keeps coming back... sirocco Alfa 147, 156 & GT 9 10-12-07 05:26
Clutch & Gear Selection Problem on a 147 Mzansi147 Alfa 147, 156 & GT 6 30-10-07 19:41
156 Windscreen Wiper problem - 156 intermittent starting problem. solojedi Introduce Yourself 4 10-08-06 09:27

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome