Google chrome - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
The AO Bug Lounge
Find an image missing? A page you cannot access? Post it here.

 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 5 Old 31-01-10 Thread Starter
Status: It's been one of those weeks!
AO Member
 
ivegotpost's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: United Kingdom
County: Lancashire
Posts: 97

Member car:

GTV 2.0TS

Google chrome

just started using google chrome on XP SP3 as IE was too buggy and crashed constantly

noticed that everytime i navigate to a page on AO i have to log back in if i wish to post, if i log back in and post it will submit my post and log me out again

any suggestions?
ivegotpost is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
(Post Link) post #2 of 5 Old 31-01-10 Thread Starter
Status: It's been one of those weeks!
AO Member
 
ivegotpost's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: United Kingdom
County: Lancashire
Posts: 97

Member car:

GTV 2.0TS

think i may have fixed it as it was set up to deny all cookies, i'll see how she rolls now
ivegotpost is offline  
Status: Bavarian
Admin Team
 
bobda's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
County: -
Posts: 15,172

Member car:

Not a GT

I've been using Google Chrome for over 8 months with AO and have had no issues with it. Sounds like a cookie or cache problem. Clear all cache and cookies, close the browser and try again.

*EDIT*
Ah, ok. Yeah, that'd be it - the forum needs cookies to know who you are.
bobda is offline  
Status: No more guiletta... Auctioned off
Founder of AO
 
alfaowner's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 8,045

Member car:

Maserati GTS

alfaowner is offline  
Status: R.I.P Allan Simonsen
AO Silver Member
 
philoldsmobile's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: United Kingdom
County: Buckinghamshire
Posts: 4,191
Just giving it a bash right now, will let you know how I do....
philoldsmobile is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Official AO Problem Discussion Forum > Submit Your Questions / Bugs > The AO Bug Lounge

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Google Chrome for Mac robborover Way Off Topic 1 11-06-09 21:22
New Browser from Google - Chrome GhostyDog Way Off Topic 9 05-09-08 20:18
Google Chrome - worth a read before you use! mikeruss Way Off Topic 4 04-09-08 15:58
Google Chrome corbo Way Off Topic 3 03-09-08 13:49

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome