Can the [IMG] tab please work? - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
The AO Bug Lounge
Find an image missing? A page you cannot access? Post it here.

 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 16 Old 01-01-10 Thread Starter
Status: Wants a 147! :)
AO Silver Member
 
stu_the_flat's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: United Kingdom
County: Glasgow
Posts: 3,436
Can the [IMG] tab please work?

I would be great if I could post photographs rather than just links from photographs.

Edit: Why do the tabs work here and not in the south Scotland section? I notice it says [IMG] code is On in this post. How do I turn it on in the Scotland section?

for example





Cheer Stuart
stu_the_flat is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,211
Garage
You can use attachments in all lounges . Hot linking [IMG] tags are only available in the Just Image Lounges.
IIRC this is to keep the forum cleaner & more organised by encouraging user to post pics in the correct Lounge.



This section has a few anomalies compared to the rest of the forum but now that you've highlighted the [IMG] issue here it might be disabled
David P is offline  
(Post Link) post #3 of 16 Old 01-01-10 Thread Starter
Status: Wants a 147! :)
AO Silver Member
 
stu_the_flat's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: United Kingdom
County: Glasgow
Posts: 3,436
Quote:
Originally Posted by David P View Post
You can use attachments in all lounges . Hot linking [IMG] tags are only available in the Just Image Lounges.
IIRC this is to keep the forum cleaner & more organised by encouraging user to post pics in the correct Lounge.



This section has a few anomalies compared to the rest of the forum but now that you've highlighted the [IMG] issue here it might be disabled


Cool I'll stick my thread over in the images lounge.

Stuart
stu_the_flat is offline  
Status: No more guiletta... Auctioned off
Founder of AO
 
alfaowner's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 8,045

Member car:

Maserati GTS

Quote:
Originally Posted by David P View Post
now that you've highlighted the [IMG] issue here it might be disabled
We are not that nasty are we
alfaowner is offline  
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,211
Garage
I don't think I'll answer that Now should I start a separate thread to highlight the issue


David P is offline  
Status: -
AO Platinum Member
 
156Chris's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: United Kingdom
County: Surrey
Posts: 12,881
Would it be possible for individual threads to have the [IMG] code enabled? for how-to's etc it would be very useful ...
156Chris is offline  
(Post Link) post #7 of 16 Old 02-01-10 Thread Starter
Status: Wants a 147! :)
AO Silver Member
 
stu_the_flat's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: United Kingdom
County: Glasgow
Posts: 3,436
IT would be nice if you could make exceptions for threads (Mine! ).


Cheers Stuart
stu_the_flat is offline  
Status: -
AO Platinum Member
 
156Chris's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: United Kingdom
County: Surrey
Posts: 12,881
Quote:
Originally Posted by stu_the_flat View Post
IT would be nice if you could make exceptions for threads (Mine! ).


Cheers Stuart
Nope, just mine
156Chris is offline  
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,211
Garage
Well [IMG] tags are now also unavailable in here



:EVIL:
David P is offline  
(Post Link) post #10 of 16 Old 02-01-10 Thread Starter
Status: Wants a 147! :)
AO Silver Member
 
stu_the_flat's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: United Kingdom
County: Glasgow
Posts: 3,436
Quote:
Originally Posted by David P View Post
Well [IMG] tags are now also unavailable in here



:EVIL:
Your powers are weakening! I can still see the above image!
stu_the_flat is offline  
Status: Hey Joe...
AO Gold Member
 
iainfm's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: United Kingdom
County: Perth and Kinross
Posts: 6,274

Member car:

Jaaaaag

IMG tags in the technical sections would be good. Attachments are a bit of a pain due to type/size restrictions/lack of re-use opportunity, and trying to follow something having to click links to pictures doesn't make them easy to follow...
iainfm is offline  
Status: No more guiletta... Auctioned off
Founder of AO
 
alfaowner's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 8,045

Member car:

Maserati GTS

Wave

Quote:
Originally Posted by iainfm View Post
IMG tags in the technical sections would be good. Attachments are a bit of a pain due to type/size restrictions/lack of re-use opportunity, and trying to follow something having to click links to pictures doesn't make them easy to follow...
Thats exactly why we will never enable them as people submit images that are far too big, some are 1600 pixels wide which would be twice the screen I am working on (Laptop), however lets get serious, its very easy to upload an image, no harder than uploading else where so if you use sensible image sizes, with just one click you can view the image(s) and that really isnt a hassle is it, think about what you are saying here. (In the nicest possible way)

If we knew people would resize their images I would have no problem with enabling them but people will not.

Thanks for the feedback though, it is appreciated.

[CENTER]
alfaowner is offline  
Status: -
AO Platinum Member
 
156Chris's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: United Kingdom
County: Surrey
Posts: 12,881
there are some forums I go on where pictures in [IMG] tags are automatically resized (usually down to 800x600) ... don't know how feasable that would be to do here
156Chris is offline  
Status: -
AO Platinum Member
 
156Chris's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: United Kingdom
County: Surrey
Posts: 12,881
also the trouble with attachments is the 5Meg limit, I wouldn't want to delete old attachments that would still be of use in technical threads (which is why I use [IMG] code now)
156Chris is offline  
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,211
Garage
Quote:
Originally Posted by 156Chris View Post
also the trouble with attachments is the 5Meg limit, I wouldn't want to delete old attachments that would still be of use in technical threads (which is why I use [IMG] code now)
Perhaps then include a direct link to where the pic is hosted
David P is offline  
Status: -
AO Platinum Member
 
156Chris's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: United Kingdom
County: Surrey
Posts: 12,881
Quote:
Originally Posted by David P View Post
Perhaps then include a direct link to where the pic is hosted

But then that breaks up the post as you have to flick back and forth ...
156Chris is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Official AO Problem Discussion Forum > Submit Your Questions / Bugs > The AO Bug Lounge

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AO Folding Team Official Chat Thread Snokio Way Off Topic 2924 05-06-15 15:21

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome