My Posts are not showing when i click my Username! - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
The AO Bug Lounge
Find an image missing? A page you cannot access? Post it here.

 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 7 Old 31-12-09 Thread Starter
Status: #keepFightingMichael
AO Gold Member
 
EauRouge's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Suriname
County: Brokopondo
Posts: 7,703
My Posts are not showing when i click my Username!

Hi,

upon clicking my username i get this error! Is anyone else getting the same?

"Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'alfaow_gallery'@'localhost' (using password: YES) in [path]/member.php(540) : eval()'d code on line 38
I cannot connected to the Database"
EauRouge is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Rayq81
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
Yep its broken
 
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,180
Garage
Here is a quick work around until the problem is fixed :

You can access your posts by selecting "Find all posts by ( Username ) " in the drop down menu when you click on your username in a thread

All posts.JPG
David P is offline  
K9d
Status: Had enough :(
AO Silver Member
 
K9d's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: United Kingdom
County: Wiltshire
Posts: 5,250
So if I'm too lazy to find a thread I've posted in I can just post here and then click my name. Cool
K9d is offline  
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,180
Garage
Yes I just hope no one blames me
David P is offline  
K9d
Status: Had enough :(
AO Silver Member
 
K9d's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: United Kingdom
County: Wiltshire
Posts: 5,250
Quote:
Originally Posted by David P View Post
Yes I just hope no one blames me
It's all your fault
































K9d is offline  
(Post Link) post #7 of 7 Old 31-12-09 Thread Starter
Status: #keepFightingMichael
AO Gold Member
 
EauRouge's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Suriname
County: Brokopondo
Posts: 7,703
Thanks fellas!
EauRouge is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Official AO Problem Discussion Forum > Submit Your Questions / Bugs > The AO Bug Lounge

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Just noticed??? kurzon Way Off Topic 13165 02-08-05 19:14

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome