Home - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
The AO Bug Lounge
Find an image missing? A page you cannot access? Post it here.

 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 5 Old 14-12-09 Thread Starter
Status: Slightly rippled with a flat underside :-)
AO Silver Member
 
MikeyRules's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: United Kingdom
County: Cheshire
Posts: 1,764
Home

In the last few days when I click on 'Home' button on the top left of the forum it takes ages to process and doesn't load at all on most occasions, and then just locks up?

I have to close the browser session and then re-load the forum to get back to browsing? All other areas work ok though?

Has anyone else got the same issue?
MikeyRules is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: -
AO Member
 
LUSSO 916's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: United Kingdom
County: South Yorkshirem
Posts: 458
No mines ok
LUSSO 916 is offline  
Status: I need to use 'Dynamic' more!
Company Director
 
Mr Jeff's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 164

Member car:

Giulietta QV

Which browser are you using? my IE7 has been a bit funny lately but as usual Firefox works so much better.
Mr Jeff is offline  
0of0
Status: - Update
Guest
 
Posts: n/a
I've had this with firefox
 
(Post Link) post #5 of 5 Old 17-12-09 Thread Starter
Status: Slightly rippled with a flat underside :-)
AO Silver Member
 
MikeyRules's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: United Kingdom
County: Cheshire
Posts: 1,764
Quote:
Originally Posted by Mr Jeff View Post
Which browser are you using? my IE7 has been a bit funny lately but as usual Firefox works so much better.

IE8 since the update became available...

It seems to have cured itself and is now working fine?

I did wonder whether it was something to do with Adobe flash or Java runtime as sometimes these recieve updates and cause issues with viewing certain web pages....
MikeyRules is offline  
Reply

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Official AO Problem Discussion Forum > Submit Your Questions / Bugs > The AO Bug Lounge

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Home Abroad 2008 RichmondG International Events 0 10-09-08 10:34
Journey home - Rain, BMWs & kerbed alloys! Probusterrace Rant Room 17 17-03-07 21:35

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome