Not sure if its just me - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
The AO Bug Lounge
Find an image missing? A page you cannot access? Post it here.

 
Thread Tools
(Post Link) post #1 of 12 Old 25-11-09 Thread Starter
Status: -
Admin Team
 
Alfa Vincent's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: United Kingdom
County: Hertfordshire
Posts: 30,408
Not sure if its just me

Might just be me since my permissions have been changed, but now when I rollover a thread title instead of getting the short description (first few lines) of the first post I just get the http address showing up

Is it the same for anyone else

Ta
Alfa Vincent is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Status: come on.
AO Gold Member
 
alfapud's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: United Kingdom
County: Derbyshire
Posts: 6,715

Member car:

Alfasud, 33

just you mate
alfapud is offline  
(Post Link) post #3 of 12 Old 25-11-09 Thread Starter
Status: -
Admin Team
 
Alfa Vincent's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: United Kingdom
County: Hertfordshire
Posts: 30,408


OK I will raise a ticket!

Thanks for letting me know alfapud
Alfa Vincent is offline  
Status: come on.
AO Gold Member
 
alfapud's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: United Kingdom
County: Derbyshire
Posts: 6,715

Member car:

Alfasud, 33

no worries
alfapud is offline  
Status: BORED
 
David P's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Ireland
County: Cork
Posts: 85,180
Garage
Quote:
Originally Posted by Alfa Vincent View Post
Might just be me since my permissions have been changed, but now when I rollover a thread title instead of getting the short description (first few lines) of the first post I just get the http address showing up

Is it the same for anyone else

Ta
Is that for ever post IIRC that happens to me but only if the posts contains a link at the start
David P is offline  
(Post Link) post #6 of 12 Old 25-11-09 Thread Starter
Status: -
Admin Team
 
Alfa Vincent's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: United Kingdom
County: Hertfordshire
Posts: 30,408
Quote:
Originally Posted by David P View Post
Is that for ever post IIRC that happens to me but only if the posts contains a link at the start
every post

My permission were altered the other night to change my mod tools and it has been like that since then.

I have raised a ticket
Alfa Vincent is offline  
Status: Daddy bear
Global Mod Team
 
bazza's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Congleton - The centre of
Posts: 44,415

Member car:

AMG C63 estate

How dare you!
I demand my posts be re-instated!



(He only deleted them because he knew I was going to win the argument. )
bazza is online now  
(Post Link) post #8 of 12 Old 25-11-09 Thread Starter
Status: -
Admin Team
 
Alfa Vincent's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: United Kingdom
County: Hertfordshire
Posts: 30,408
What argument

How do you keep managing to get me to reply and take this off topic
Alfa Vincent is offline  
Status: Bavarian
Admin Team
 
bobda's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
County: -
Posts: 15,172

Member car:

Not a GT

bobda is offline  
Status: Deleted
AO Gold Member
 
jillyflower's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: United Kingdom
County: Peterborough, Cambs
Posts: 10,975
Errrrr..............Nope...........fine for me bobda...
jillyflower is offline  
Status: Daddy bear
Global Mod Team
 
bazza's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Congleton - The centre of
Posts: 44,415

Member car:

AMG C63 estate

Look AV, this is a serious part of the forum. Will you stop messing around?
bazza is online now  
(Post Link) post #12 of 12 Old 25-11-09 Thread Starter
Status: -
Admin Team
 
Alfa Vincent's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: United Kingdom
County: Hertfordshire
Posts: 30,408
Its fixed
Alfa Vincent is offline  
Closed Thread

Go Back   Alfa Romeo Forum > The Official AO Problem Discussion Forum > Submit Your Questions / Bugs > The AO Bug Lounge

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome